Anonimen -> RE: Katerega poklica ne bi opravljali? (27.12.2008 19:29:13)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni IZVIRNO SPOROČILO: Lilu23 Če ne bi imela druge izbire bi sprejela kar bi mi bilo ponujeno- nobeno delo ni podčastno. Saj ne gre za to. Gre za to, da enih stvar preprosto ne moreš delat. Jaz npr. vseg, kar je povezano z mrliči, ker me je tega blazno strah. Pa klati živali seveda tudi ne bi mogla, tu bi se mi tudi zmešalo 100-odstotno. Kot natakarici bi se pa šefu zmešalo, ker nikoli ne bi štimalo z denarjem, ampak TOTALNO ne bi. Pa gostom, ker NIKOLI ne bi dobili tistega, kar bi naročili. O.K., prostitutka ... no, vsako delo je častno, to je že res ...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Točno tako. Sploh se ne gre da je podčasno. Klat neb mogla, mnde raj prej sebe, za dohtarja se ne čutim sposobno, za medicinko tud ne, poklici ki so povezani z orožjem so mimo vseh mojih načel ki jih imam in jih nebi mogla opravljat.... Z mrliči mi neb blo panike delat, kaj ti bo pa naredu?[sm=jezicek.gif] Kelnarca sm bla....je blo prou fajn. V fabrki me je sicer morilo, ampk bi preživela še kdaj če bi blo treba. V bistvu bi večino del delala, so pa določena ki so v nasprotju z mojimi nazori in merili in resno dvomim da bi jih bla zmožna opravljat. Oz. jih nočem opravljat. Pa upam da ne bom nikoli tolk na tleh da bi jih mogla.
|
|
|
|