|
Kaj storiti, da bo prav? 8.4.2005 0:40:59
|
|
|
|
ancika20
|
Pozdravljene, sploh nevem kako naj začnem, ker da bi vam izpovedla celotno zgodbo, bi porabila cel dan pisanja.Sicer pa vam pišem, z namenom da mi poveste svoja mnenja, ker sama še nisem čisto povesem trdno prepričana ali je moja odločitev realna, prava,...:zmeden:. In sicer imam otočička, ki ga nadvse obožujem in ga hočem obvarovati vsega slabega, kakor tudi vsaka mamica.In stvar je takale, da sva se pač z očkom razšla, kakor pa veste da vsaka ločitev pusti pečat, da bi govorila in premlevala zakaj sem se odločila za otroka, če pa bi lahko pričakovala to in ono, je brezveze, ker otočiček je in to brez obžalovanja in z ljubeznijo spočet:).No ok grem k bistvu:). Z očkom sva se vbistvu razšla, ker v zvezi od njega do mene sploh ni bilo nobenega spoštovanja, ne ljubezni in zaupanja, sploh pa ni bilo očetovske odgovornosti in naklonjenosti ter pozornosti do otroka, ki bi je moral otrok biti po mojem mnenju deležen.Sploh pa poglavitni razlog da sva se razšla pa je bila DROGA(pa ne samo trava, ampak tudi na srečo ali žalost tudi hors ne) in njegovi 3 dnevni izleti med vikendom in njegova odsotnost oz. samo razmišljanje kako mora nekam it itd.Naj povem da službe je tudi menjaval kot svoje jakne..kolikor pač se je zanimal zanje.Dobro to so samo slabe lastnosti mojega pratnerja, ima tudi dobre, ampak v njih ne verjamem več.Tudi jaz nisem popolna ženica in tudi jaz imam negativne lastnosti, ampak jaz sem sebe smatrala za zelo pošteno, najbolj ljubečo, skrbno in vdano partnerko in mamico.:zmeden: Pri nama pa se gre zdaj za stike z otrokom.In sicer nevem kaj narediti, nevem več kaj storiti da bo to v otrokov prid.Namreč odkar sva šla narazen se non stop drogira, me stalno ponižuje z sms, da se k****, p****** in podobno, pa da mu odvzemam otroka itd.Stvar pa je takale, za otroka se zanima ko se mu pač sprdne, mel bi ga ko ma on čas in ko se spome na njega(in to ima bolj malo ker so pomembne druge stvari).Naj povem še to da sem bila do tega vikenda 5x pri njemu( v sobotah) in njegovi družini, pa je on od tega 3x bil, sej nerečem je bil s tamalemu zlo vredu, se ukvarjal z njim, samo nevem več ali je bil zadet oz. tudi če ni bil nima mojega zaupanja.V bistvu ko mi daje občutek, ko da je otrok zanj igrača.Sploh pa se on sedaj noče prilagajati nobenemu, sploh pa ne mojim predlogom, ampak bo samo tako kot on želi.(Mislim bol splošno ne morem vam povedat, oz. neznam.)No po tem pa sm se šla pozanimat na socialno, pa mi gospa predlaga oz. po tem kar je slišala, da verjetno bom morala dati to naprej na sodišče.Mislim v moji glavi je vse tako zmešano, da vam povedati ne morem in res probam na stvar gledat čim bolj relano in kaj je dobro za otroka, ampak js tu v zvezi s stiki, trenutno kakršno je stanje z očetom, ne vidim kaj pozitivnega vpliva na najinega otroka, sploh pa če se ne moreva normalno niti zmenit glede ničesar(vprašanje kako bo šlo na socialni).Mam občutek da nisem ne jaz ne moj otrok vredna tega in da si zasluživa več, kot samo manipuliranje. Zato vas prosim drage mamica, imam zelo slabo vest, da nebi naredila nečesa neumnega oz. da delam narobe in razmišljam narobe, prosim povejte kaj storiti, da bo prav?! P.S(Verjamem da je očka zelo ponosen na svojega sina in ga ima resnično rad, ampak dejanja kažejo drugo, beseda pa spet drugo) Pa brez zamere:(
|
|
|