|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Menstruacija zamuja, test -
27.12.2008 16:06:17   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Js sem test delala 14 dan po O in sta bili user posted image brez dvoma, naslednji dan pa še +.
A veš približno, kdaj si imela O? 14 dni kasneje bi že moglo pokazati, razen v redkih, izjemnih primerih. Poskusi še enkrat čez nekaj dni. Js sem test delala na 5 dan slabosti. Prej se mi je zdelo prezgodaj in brezveze.

Za O nisem prepričana kdaj je bila ker je tokrat prvič nisem čutilauser posted image . Mi pa M zaostaja 10 dni test pa še vedno nič ne pokaže.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.12.2008 18:20:00   
tulpek
Iz napisanega predvidevam, da to ni tvoja prva M po KT. Najboljše, da še ponoviš test, če ne bo nič pokazalo, pa pokliči G. Upam, da te bo pregledal in ne rekel, da še počakaj nekaj časa. Zakaj je črtica izginila, ne vem. Nimam izkušenj s tem. Je pa čudnouser posted image

Če ti kaj pomaga: meni se vse od O pojavlja rahel izcedek oz. beli tok, ki ga sicer, razen ob O, nimam. In pa urin je takšne barve, kot jabolčni sok, čeprav pijem ogromno vode in ga imam sicer čez dan skoraj brez barve. In baje se to pojavi pri večih, sem nekje prebrala.

Držim pesti za tebe.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.12.2008 18:36:02   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

Iz napisanega predvidevam, da to ni tvoja prva M po KT. Najboljše, da še ponoviš test, če ne bo nič pokazalo, pa pokliči G. Upam, da te bo pregledal in ne rekel, da še počakaj nekaj časa. Zakaj je črtica izginila, ne vem. Nimam izkušenj s tem. Je pa čudnouser posted image

Če ti kaj pomaga: meni se vse od O pojavlja rahel izcedek oz. beli tok, ki ga sicer, razen ob O, nimam. In pa urin je takšne barve, kot jabolčni sok, čeprav pijem ogromno vode in ga imam sicer čez dan skoraj brez barve. In baje se to pojavi pri večih, sem nekje prebrala.

Držim pesti za tebe.

Popolnoma isto je pri meni. G pa začne komaj 5.1. delat do takrat se mi zmeša. Ne ni moja prva M po KT.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.12.2008 23:45:28   
zimica
Pozdravljene.
Tudi jaz imam problem z negativnim testom, po večdnevnem izostanku M. Zadnjo M sem imela 22. 11. 2008, M pa še kar ni.user posted image Načeloma sem imela cikle dolge 25 dni, razen enkrat, ko se mi je zaradi prevelikaega stresa podaljšal na 33 dni. 26. 12. 2008 sem naredila BC test, ki je bil negativen, zato sem bila prepričana, da nisem noseča. Težava pa je v tem, da mi je kar naprej slabo, da so me od 30. do 34. zelo bolele prsi, dobila sem mozolje, pa brada me je zelo srbela (kot že v prejšnji nosečnosti). user posted image Ker sem prejšnjič nosečnosti načrtovala z naravno metodo, je torkrat po mojem bila ovulacija nekje od 15. do 17. 12., tako da še ni niti 14 dni od takrat. (Mogoče sem prehitro naredila test.) Maternični vrat imam tudi malo bolj nabrekel in trd, tako da nič ne kaže na M. Zdaj pa sploh ne vem več, kaj naj si mislim. Čeprav je bilo možnosti za zanositev zelo malo (pazi varianta), pa me vseeno malo skrbi, ker morebitna nosečnost ne bi bila načrtovana in bi nas kar  presenetila. In ravno zato me čudi, da mi je še vedno slabo, (prsi so sicer manj občutljive) ker so psihični dejavniki bili z neg. testom izključeni. Kaj menite? lp.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 29
28.12.2008 1:58:42   
pokica8
pozdravljene,

kar nekaj časa že berem ta forum in moram
priznati, da ste zelo vredu punce,ki upateuser posted image user posted image
tako kot jaz.
sedaj mi pa user posted image  zamuja že tri dni in sem kar
na trnih.Malo me bolijo bradavice in nekaj dni
sem imela beli tok.Kaj mislite?

(odgovor članu zimica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
28.12.2008 11:09:44   
anchy82

In koliko časa lahko oz.vam je največ menstruacija zamujala po prenehanju jemanja KT?

Jaz zdaj že 5 let ne jemljem KT, sedaj sem že mamica lepi 3,5-mesečni punčkiuser posted image Morem povedat, da mi je M zamujala celo več kot 3 mesece po prenehanju jemanja KT! Vendar pa se z user posted image nisva takoj odločila za user posted image ,ampak sem prenehala s KT zaradi problemov, ki so mi jih povzročale. Z zanositvijo pa nisem imela nikakršnih problemov, saj sem uspela biti user posted image ze po prvem poskušanju!!!user posted image Vendar nisem imela nobenih znakov user posted image , razen izostanka user posted image ....

Zato punce...DRŽIM PESTI, da čimprej zagledate user posted image !!!! Pa sporočteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rhanna)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.12.2008 12:42:24   
Kepica83
Evo ajz se javljam Danes se mi je po user posted image  prikazala rahla sled krvi. Pa nevem če je M ali kaj drugegauser posted image

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.12.2008 14:51:42   
altaja
Verjetno je kar user posted image , na žalost. Pri meni se je na tak način večkrat najavila in dejansko prišla čez dan ali dva. 

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 33
28.12.2008 22:37:13   
nusigogo
IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Evo ajz se javljam Danes se mi je po user posted image  prikazala rahla sled krvi. Pa nevem če je M ali kaj drugegauser posted image

Živjo miniko! Veš ta sled krvi ni nujno user posted image , ampak je lahko do nje prišlo med samim odnosom! Tko, da ne mi še obupat! Pa drži se punca!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.12.2008 22:40:44   
nusigogo
IZVIRNO SPOROČILO: pokica8

pozdravljene,

kar nekaj časa že berem ta forum in moram
priznati, da ste zelo vredu punce,ki upateuser posted image user posted image
tako kot jaz.
sedaj mi pa user posted image  zamuja že tri dni in sem kar
na trnih.Malo me bolijo bradavice in nekaj dni
sem imela beli tok.Kaj mislite?

Živjo in lepo pozdravljena! Poskusi narediti test, pa se boš prepričala ali si dejansko noseča! Ob vseh testih, ki ti nosečnost pokažejo po prvem dnevu izostanka user posted image  to ni več tak problem!Držim pesti zauser posted image user posted image !

(odgovor članu pokica8)
Neposredna povezava do sporočila: 35
29.12.2008 0:14:00   
pokica8
ojla,

ekola,danes sem naredila test in sem se
razveselila user posted image user posted image .
držim pesti za vse ki delate na user posted image .

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 36
29.12.2008 8:31:38   
Kepica83

ojla,

držim pesti za vse ki delate na user posted image .

super!!!!!!!!!!!! Čestitamuser posted image user posted image  lepo nosečnost ti želim

(odgovor članu pokica8)
Neposredna povezava do sporočila: 37
29.12.2008 8:32:32   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nusigogo

IZVIRNO SPOROČILO: miniko

Živjo miniko! Veš ta sled krvi ni nujno user posted image , ampak je lahko do nje prišlo med samim odnosom! Tko, da ne mi še obupat! Pa drži se punca!

nusigogo? Je M user posted image . Pro večeru se je vlilauser posted image . Hvala za podporo in dajanje upanja.

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 38
29.12.2008 9:39:34   
nusigogo

ojla,

Čestitam!user posted image user posted image user posted image   Želim ti prekrasno nosečnost!user posted image

(odgovor članu pokica8)
Neposredna povezava do sporočila: 39
29.12.2008 9:43:17   
nusigogo
O Miniko! Žal mi je user posted image user posted image user posted image ! Ampak ne mi obupat! Ko bo tete grozilde konecuser posted image  veselo na delouser posted image ! Bova skupaj še en krog pretekli! Jest mam pa sam izcedke še vedno, tako da tud klomifena ne morem začet jemat! Ampak sej bo! Skupaj smo močnejše!user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 40
29.12.2008 10:28:35   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nusigogo

O Miniko! Žal mi je user posted image user posted image user posted image ! Ampak ne mi obupat! Ko bo tete grozilde konecuser posted image  veselo na delouser posted image ! Bova skupaj še en krog pretekli! Jest mam pa sam izcedke še vedno, tako da tud klomifena ne morem začet jemat! Ampak sej bo! Skupaj smo močnejše!user posted image

Hvala nusigogo. Ok te pa grema skupaj v nove boje ta mesecuser posted image . Res je skupaj smo močnejše in lažje nam je. Hvala ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nusigogo)
Neposredna povezava do sporočila: 41
29.12.2008 11:52:04   
Nea_teja_
Punce meni zamuja tri dni pred 6 dnevi se mi je pokazal tak rjav izcedek kot da se bo pojavilauser posted image  a o njej ni ne duha ne sluha.Prsi me bolijo test sem naredila in je bil negtiven.Ovulacijo sem imela 16 dni nazaj.Kaj mislite men se že kr meša ker ni ne tič ne miš.user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 42
30.12.2008 14:08:26   
rhanna
Punce čestitke vsem ki ste zagledalaeuser posted image aliuser posted image , ostale se bomo pa še malo pomatrale, pa navsezadnje če se imaš rad in se privlčiš le ni tak mater:)

Tole z mojo zaostalouser posted image je pa še kar nespremenjeno, test je negativen, kar pomeni da gre za hormonske motnje zaradi tabletk, se pa zadnje dva dni le nekaj premika, če ne drugače sem vsaj vsa mozoljastauser posted image , pa boli me križ...tako da ja mogoče pa le kmalu pride ta tečnoba, upam pa da ne ravno na silvestrovo ker tako si je pa res ne želim.JE pa ta stvar taka da čutim kot da me bo razneslo, kar pomeni da je res priporočljivo da user posted image pride.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 43
2.1.2009 14:57:45   
tejčit
Tud zame držte pesti meni tud dva dni zamuja napeta sm pa k bi bla v 3mesecu.

(odgovor članu rhanna)
Neposredna povezava do sporočila: 44
2.1.2009 17:01:19   
Nattasha
Oj punce!

Berem ta forum in se veselim in žalostim in upam z vami, no zdaj ko sva tudi midva aktivno začela delat na user posted image pa se še pisno pridružujem. Upajte zame, mislim sicer da sem  že cela napsihirana, ampka bolijo me prsi in user posted image pričakujem v torek oz. zelo bi cenila če bi se user posted image odločila, da me zdaj zaradi razumljivih razlogov kakih 8 mesecev ne bi obiskala.

Ajde šjore, v napad, da jo preženemo!

Papa

(odgovor članu tejčit)
Neposredna povezava do sporočila: 45
8.1.2009 12:15:43   
SONJAT
Pozdravljene vse skupaj, čestitke vsem srečnicam.

Tudi midva sva v boju za drugega malčka.

In moram povedat da sem po prvem porodu (Alen, star leto in pol)  imela eno user posted image  pa sem nato zanosila in imela ss, po ss sem imela user posted image  na 33 dni super vse do tega meseca, ko mi user posted image  zamuja že 7 dni, včeraj naredila test in je bil user posted image . Muči me slabost, zgaga, močan bel izcedek, utrujenost in rahli krči. Ne vem kaj naj si mislim, najbolje bo še malo počakat potem pa do ginekologa.

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?