Se eno cudo (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

KMALU -> Se eno cudo (7.4.2005 22:57:22)

Kaj pa predlagate meni...
Od konca ovulacije me spika noro. A je to ze znak za prihajajoco M? Malo prezgodaj se mi zdi..
Ali je to se od ovulacije? - tudi to se mi ne zdi mozno...
Je to lahko noscnost? Obcutki so enaki kot pred M!

Pa se eno cudo
A je imela katera kot znak nosecnosti, obcutljiv klitoris. Vem, vprasanje je hecno, ampak mene na dotik ful boli oz cutim, kot da bi se piknila z iglo... - traja ze tri dni..
Poleg tega imam ful belega toka, ki pa sploh ni tekoc, ampak v kosckih....
:grrr:Kar nekaj...:zmeden2:

Maša26 -> Se eno cudo (8.4.2005 6:55:08)

:pujs:Seveda ti želim, da si :nosecka:, ampak sploh če si bolj na začetku, se mogoče še preveč opazuješ. Znaki so itak bolj kot ne isti, samo da pol je :hudicek: ali pa ni.

To drugo čudo.. ;), moram priznat, da nekaj podobnega sem brala na MON-u, o nekakšni večji občutljivosti down there ;) beli tok oz. izcedek je tudi lahko znak..

Ampak če lahko, poskusi odmislit in če ti bo zamujala, naredi test.

Saj vem, da je lahko rečt, jaz sem se malo zdisciplinirala po enih osmih mesecih, pa še zdaj traparije počnem ;)

Če si, itak si in bolje, da se ne živciraš, če pa nisi, pa tudi ni vredno 24 tuhtanja ;)

Enkrat te dni je Pika FUUUUUUUUUUUL dobr napisala, kako je s tem čakanjem :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Seveda pa sporoči, kaj bo :miska::pujs::miska:

ronni -> Se eno cudo (8.4.2005 7:57:27)

Veš, tudi men se je nekaj takega že dogajal. Strokovno sicer ne vem, a mislim, da se ti znaki nagibajo bolj k vnetju. Bodi pozorna, ko greš lulat, če te kaj peče. Sicer se pa zelo pazi, saj so taka vnetja zelo nevarna. G mi je rekel, naj vedno pridem na pregled, kjer mi predpiše vaginalne tabletke in kremo. Po tem težave takoj izginejo. Na srečp pa že imam zdaj nekaj časa mir s tem. Noseča še nisem bila po teh znakih:( A DRŽIM PESTI ZATE !!!
Če bi bilo:modri:, ti svetujem, da G. poveš za to. Potem bomo pa vsi mirni!!!
Že sije :):):)
in diši:kava:

mujcek -> Se eno cudo (8.4.2005 8:04:36)

Tudi jaz sem od O naprej občasno občutila špikanje; bolj čuden beli tok se je začel pozneje, okrog datuma M! Poleg tega sem imela občutljive prsi, enako kot pred M! Drugih znakov razen špikanja skoraj ni bilo; in ta mesec znakov tudi nisem iskala :)

Želim, da zagledaš :modri:, ampak ne samo znakov opazovat 8)

KMALU -> Se eno cudo (8.4.2005 13:04:22)

Mujcek, kdaj pa bi morala NE dobiti M?
Mogoce se motim, ampak, a nisi rekla da zdaj enkrat? A ti ze zamuja?
Zelim ti :modri:.
:)

mujcek -> Se eno cudo (8.4.2005 13:17:59)

Danes je že 38 dan, ne pričakovala sem jo nekje 31 dan; danes sem naredila CB in :modri::roza:! Še sedaj ne morem verjeti in vsake toliko preverim ali sta še obe črtici :)-

KMALU -> Se eno cudo (8.4.2005 13:20:13)

9nebesa
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
CESTITAM!!!!!!!!!

Stran: [1]