Mina1 -> Naši sončki (14. del) (7.4.2005 22:25:54)
|
Samo da se pofočkam, sva z atijem (moj zaročenec;)) slučajno gledala nekaj za otroško opremo in tako. Sva bila danes v Celovcu, sva hotela nabaviti za v drugi avto še enega MAXI COSI RODI Topline (eden je v Touranu, tadrugi bi bil pa za v Pando, pa itak bomo potem za malega piškotka tudi rabili tale sedež) - no, pa nisva nič dobila v vseh treh trgovinah. Schmid nama je nekaj obljubil v roku 14 dni, pa jutri bom še v Sončka klicala, kaj in kako:zmeden: Skratka, sem samo zmatrana in vroče je bilo gor. Aja pa moj mi je gor kupil ene G UNIT supergice:), drugače pa razen špeže in plenic, ter nekaj cunjic za 3-letnika nisva nič našla. Nič posebnega torej...razen tega, kot vedno, da je 3-letnik nemogoč in trmast in od:hudicek:, malega pa zvija predvsem popoldan in sedaj je komaj zaspančkal. Aja ribi, boš mogoče ti tole vedela: se nama že drugi dan pojavlja gor en nori virus TROJANSKI KONJ in se ga nikakor ne moreva znebiti:zmeden::( - ali kaj veš o tem:zmeden: Tole bo vse, ne morem več... Lahko noč punce in CMOK za vse sončke, Mina1
|
|
|
|