Edna -> Anomalija maternice (8.4.2005 11:47:08)
|
Hvala obema za odgovor! V bistvu nisem še tako dolgo na forumu, da bi zasledila karkoli na to temo, zato sem se obrnila na vas in na vaše izkušnje. Hvala za link! Že dolgo pa me je imelo, da bi odprla temo in povprašala, če je dosti takih primerov ali sem kar ena zelo redkih. Pa vidim, da to ni bavbav in da nisem edina. Sicer me vsi, ki jim povem moje stanje zelo čudno pogledajo in skoraj ne verjamejo. Zdaj sem noseča že drugič. Moja prva nosečnost pa je bila muka in strah od prvega dne, ko sem izvedela, da sem noseča. Tudi meni so rekli, da sicer zanositev ne bo problematična, bo pa bolj problem donositi. Bilo me je strah, da ne morem povedati! V bistvu šteješ vsak dan, do tistega tedna, ko pravijo da pa je že možnost preživetja ploda, če se rodi. Na srečo je moja nosečnost potekala brez posebnih problemov - sem sicer krvavela, pa niso vedeli zakaj! Potem pa je v 38 tednu na svet prikukal moj mali sonček:duda:-tudi s CR. Zaradi vseh muk (psihičnih)pa sva se z možem odločila, da verjetno ne bova imela več otrok - pa glej ga! Tudi zdaj me je strah, ampak vseeno manj. Nejcko, tvoji prijateljici pa želim veliko sreče in naj ne obupa! Lp
|
|
|
|