LIALIA
|
Punce, hvala vam za odgovore. Sem prebrala vse kar je Boštjan napisal glede nahrbtnikov, zanimal pa me je ta od Maye Maye, ker je bil v petek -50%. Glede na to, da ne bomo v hribih "vsak dan", sem ga kupila. Zanj sem plačala 13.450 SIT. Mi smo ga že sprobali in je OK. Če katero zanima, se ga danes še da dobiti ceneje, vendar ne povsod. Spoštovani! Vsem udeležencem v nagradni igri ZLATI ORLI smo ponudili ugoden nakup ob predložitvi kupona, ki bi ga lahko uveljavljali danes med 18:00 in 20:00 uro v prodajalnah SPORT EXTREME - MAYAMAYA. Žal smo spregledali, da se nekatere izmed prodajaln zapirajo že ob 19:00 uri! Zato boste lahko omenjene kupone v prodajalnah v Novem mestu, Mariboru, Celju, Ptuju, Kopru ter Kranju uveljavljali tudi še v ponedeljek, 11.4.2005 med 17:30 ter 19:00 uro! Za nastalo napako se vam iskreno opravičujemo! Lep pozdrav, Ekipa Zlatiorli.com ----- Original Message ----- From: MayaMaya Sent: Thursday, April 07, 2005 4:32 PM Subject: NAGRADNI POPUST za sodelujoče v nagradni igri Pozdravljeni! Žrebanje pravilnih odgovorov, ki ste jih oddali v sklopu nagradne igre ZLATI ORLI, bo potekalo jutri, 8.4.2005 ob 18:00 v prodajalni Sport Extreme v Ljubljani (BTC, sp.etaža Emporiuma). Za vse sodelujoče v tej igri pa smo pripravili poseben popust! Na spletnem naslovu http://www.mayamaya.org/bonus.htm Vas čaka NAGRADNI kupon. Natisnite ga ter z njim jutri, 08.04.2005 med 18:00 in 20:00 uro v vseh prodajalnah Sport Extreme - MAYAMAYA po Sloveniji uveljavljajte -50% popust na artikel po vaši izbiri. Popusti se med seboj ne seštevajo! Naslove naših prodajaln najdete na www.mayamaya.net Se vidimo v najbližji prodajalni MAYAMAYA! Lep pozdrav, Ekipa Zlatiorli.com
|