Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Od kje "vlečete" glasbo? 26.12.2008 14:27:22
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IMesh. Sam že dolg nism kaj pametnega iskala.
|
|
RE: Od kje "vlečete" glasbo? 26.12.2008 14:29:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
FrostWire in eMule.
|
|
|
|
RE: Od kje "vlečete" glasbo? 26.12.2008 14:32:26
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Kerensa, kako si zadovoljna z Frostwire?
|
|
RE: Od kje "vlečete" glasbo? 26.12.2008 14:42:59
|
|
|
|
Anonimen
|
mulo si na novo inštaliraj, pa ti bo spet kaj našla.
|
|
|
|
RE: Od kje "vlečete" glasbo? 26.12.2008 14:43:23
|
|
|
|
3T
|
Kerensa, ali se je e-Mule, kaj spremenila, ker jaz nisem sledila nekje pol leta, sedaj pa nič več ne najdem gor.
|
|
|
|
RE: Od kje "vlečete" glasbo? 26.12.2008 14:45:04
|
|
|
|
Kerensa*
|
Pri eMule sem opazila edino to razliko, da mi najde samo dva serverja, ampak za moje "potrebe" tudi ta dva najdeta kar dovolj glasbe. S FrostWire sem pa tudi zadovoljna - ga že poznam in že po velikosti file-a vem, ali je pravi ali ne. Kur*arije je pa tako ali tako povsod preveč.
|
|
|
|
RE: Od kje "vlečete" glasbo? 26.12.2008 14:47:29
|
|
|
|
Blueberry
|
Največkrat iz eMule, drugače pa se tudi na Partisu kaj najde.
|
|
RE: Od kje "vlečete" glasbo? 26.12.2008 15:59:25
|
|
|
|
Korina1
|
Jaz vse vlečem iz mojblink.com
|
|
|
|
RE: Od kje "vlečete" glasbo? 26.12.2008 21:01:55
|
|
|
|
3jesončki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Največkrat iz eMule, drugače pa se tudi na Partisu kaj najde. ko si že omenila partis, me zanima kako zagotavljaš tisto razmerje. zgleda sm mal "blond" pa ne dojamem kaj hočejo od mene. oprosti, ker smetim temo.
|
|
|
|
RE: Od kje "vlečete" glasbo? 26.12.2008 21:23:02
|
|
|
|
zmajaz
|
Jaz uporabljam LimeWire, pa je super - ni treba nič sam strežnikov in ne vem še kaj vse iskat.
|
|
|
|
RE: Od kje "vlečete" glasbo? 26.12.2008 21:55:59
|
|
|
|
ksenija12
|
tudi jaz sem včasih uporabljala e-mule, pa mi zdaj ne najde nobene otroške pesmice več (prej sem pa dobila vse od Romane Kranjčan pa do vseh mogočih pravljic naprej..) Serverje sem obnovila, pa še zmeraj nič..tudi jaz bom vesela kakšnega nasveta, iščem namreč Juri muri v Afriki...
|
|
|
|
RE: Od kje "vlečete" glasbo? 28.12.2008 17:59:58
|
|
|
|
Ribica **
|
Downloadanje glasbe, zascitene z avtorskimi pravicami, je nelegalno, zato RR tega ne podpira. Temo zaklepam in kasneje brisem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?