Količina hrane.... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

urši* -> Količina hrane.... (26.12.2008 12:20:58)

Pozdravljene!
Eno vprašanje,oz.kaj menite!? In sicer...zanima me, ali otroci pojejo kolikor rabijo, a eni pojejo več, eni pa pač manj? Ker moj prvi ni bil nikol kaj prida ješč, je tak suhcen, sicer zdaj pri 4. je po mojem normalno. Tamala pa kakor kdaj ima obdobja ko je zelo pridno, zdaj pa ima obdobje , ko je manj in potem mene panika grabi. Kaj menite, poje kolikor rabi, al so to kake druge fore?
lp

Petr_a -> RE: Količina hrane.... (26.12.2008 12:25:41)

Dokler se otrok lepo razvija je čisto vseeno koliko poje

julči -> RE: Količina hrane.... (26.12.2008 12:53:05)

a je možno da se otrok "preveč lepo" razvija? to tud mene zanima? naši namreč vsi pravijo debeluška, ampak men je pa toook cortkana s svojimi lički in bedrci [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] in se mi zdi, da to potem vse izgine ko shodijo. ima pa 8900 in 70 cm. in vsakemu k reče da je bajsika takoj nazaj sortiram kar mu gre. je pa tko da GH sicer je, ampak še zdaj pri skoraj 8m redko poje za cel obrok, oziroma vedno se hoče še čez dojit- tko da nevem kdaj se pol to neha, da bi bil samostojni obrok (GH poje okol 2 deci ostalo pusti in se hoče dojit)?

botrca -> RE: Količina hrane.... (26.12.2008 13:23:12)

IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

Dokler se otrok lepo razvija je čisto vseeno koliko poje

se strinjam

Najaa -> RE: Količina hrane.... (26.12.2008 14:47:54)

Dokler se lepo razvija, je vse ok. Ne se obremenjvat s tem, ali se preveč lepo razvija ipd. neumnostmi. Okoli 1 leta, ko bodo shodili, se bodo potegnili in maščoba bo izginila.

nia5 -> RE: Količina hrane.... (26.12.2008 16:20:14)

IZVIRNO SPOROČILO: julči

a je možno da se otrok "preveč lepo" razvija? to tud mene zanima? naši namreč vsi pravijo debeluška, ampak men je pa toook cortkana s svojimi lički in bedrci [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] in se mi zdi, da to potem vse izgine ko shodijo. ima pa 8900 in 70 cm. in vsakemu k reče da je bajsika takoj nazaj sortiram kar mu gre. je pa tko da GH sicer je, ampak še zdaj pri skoraj 8m redko poje za cel obrok, oziroma vedno se hoče še čez dojit- tko da nevem kdaj se pol to neha, da bi bil samostojni obrok (GH poje okol 2 deci ostalo pusti in se hoče dojit)?

Mogoče bi ji dala namesto zize čaj po GH, no vsaj jaz ji dam, ker je žejna. Mogoče je po hrani le žejna in ne več lačna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

sxy -> RE: Količina hrane.... (26.12.2008 17:14:08)

a je možno da se otrok "preveč lepo" razvija? to tud mene zanima? naši namreč vsi pravijo debeluška, ampak men je pa toook cortkana s svojimi lički in bedrci in se mi zdi, da to potem vse izgine ko shodijo. ima pa 8900 in 70 cm. in vsakemu k reče da je bajsika takoj nazaj sortiram kar mu gre. je pa tko da GH sicer je, ampak še zdaj pri skoraj 8m redko poje za cel obrok, oziroma vedno se hoče še čez dojit- tko da nevem kdaj se pol to neha, da bi bil samostojni obrok (GH poje okol 2 deci ostalo pusti in se hoče dojit)?

julči... Saj niti ni taka bajsika, če mene vprašaš! Naš je star 6,5m in ima polnih 9kg in 69cm. Je malo bolj poln, ampak kot si rekla so taki cartkani, jst pravim da mam saj kaj za primit. Je pa tudi tako, da ko so na pohodu gripe, prehladi,... in se [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] malo prehladi ali naleze izgubi, kar hitro kar precej teh svojih oblin. Upam, da ne bo bolan in da bo shujšal, če pa slučajno, imamo pa zaloge. Zaloge bo pa porabil tudi ko bo shodil, naš že zdaj ko se plazi in je turbo gor in dol po stanovanju, ne pridobiva več tako na teži kot je do sedaj. Tako da jaz se sploh ne sekiram ob takih neumesnih komentarjih, pa jih tudi dobivamo. Ti predlagam, da se jim le nasmeješ ob teh neumnih komentarjih in si misli svoje, tako jih boš bolj utišala.

valela -> RE: Količina hrane.... (26.12.2008 20:42:07)

julči, kaj boš potem rekla na mojo 71cm veliko in 10 kg težko punco??? Pri 6. mesecih??? Dokler smo zdravi in nasmejani se ne sekiram, je pa res, da vsi pravijo, da bo šlo dol, ko bo shodila... So pa res tečni tile komentarji, ja, se povsem strinjam...

Stran: [1]