ronja -> RE: Kako je šlo za božič? (27.12.2008 15:08:57)
|
Kako ste kaj božič preživeli? A je blo v redu-ste zadovoljne ali ste si zamislile drugače? Komaj. zadovoljna bom ko bo teh praznikov konec in bomo lahko 2 dni vsi skupaj v miru doma in nam nikamor ne bo treba... Ja, zamislila sem si seveda vse skup drugače: da bova gnezdila, da bo najbolj važna malecka v trebuščku in da bodo ljudje ravnali v skladu s svojim govorjenjem... torej da nas bojo pustili na miru, da zrihtava domek za prihod nove članice, ne pa da moramo non stop na neka k* sorodniška srečanja, kjer ti potem še taisti ljudje pametujejo, da naj počivaš! Ja, saj bi, z veseljem, če bi le lahko bila doma! no, vsaka stvar je za nekaj dobra: zdaj vsaj vem, da to samo govorijo, ne rečem, da me nimajo radi ali da jim je čisto vseeno, kaj se zgodi s tamalo, ampak imajo sebe še neprimerno bolj, tudi precej bolj kot to, kolikor jih kao skrbi za tamalecko... Tako da se bom lahko veliko lažje poživžgala na njihove solze in želje, ko se malecka rodi in jih lepo poslala nekam (ne direkt, ampak bom pa povedala, da mi pač ni za it, če mi ne bo, pa naj me zvežejo, če morejo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image])...
|
|
|
|