magi123 -> za vzpodbudo (25.12.2008 16:55:51)
|
Pozdravljene! Dve leti sem dokaj redno prebirala ta forum, nisem pa se oglašala. Marsikdaj so mi bile besede sodelujočih v vzpodbudo, včasih pa so me tudi razžalostile. Zato želim s svojim sporočilom vliti upanje vsetm tistim, ki ga potrebujete. Zgodba se je začela pred 2 letoma, ko sva se s partnerejm odločila za naraščaj. Kot za nalašč sem takrat pred M dobila izcedke, šla k G, ki je zadevo rešila s "stresom". Nisem se dala, za to sem po nekaj mesecih odšla in zahtevala (ker sem se prav na interentu poučila, da ti izcedki pomejino pomanjkanje progesterona), da mi da Dabroston. Učinek enak nič. Vztrajala sem, M je bila neredna, zato sem nato dobila Klomifen, nato je nekega dne posumila na "srčasto maternico" me poslala na HSG- za katerega sem kasneje pogruntala, da spoloh tega ne pokaže, pa č pa preverja prehodnost jajacevodov. Vmes je partenr opravila še spermiogram, ki je bil OK. Vsega mi je bilo dovolj, predvsem pa G komentrjev, da se moram sprostiti, zato sem zamenjala G. Ta je ukrepal takoj. Po prvem uz pregledu je ugotovil, da imam manjšo pregrado in dogovorila sva se za poseg (laparo in histero). Na pregledu potem sva se dogovorila, da 4 mesece poskusimo brez tablet. No in takole, po 2 letih, 3 mesecih jemanja Dbaroston, 6 mesecih Klomifena ter dva ciklusa po histero in laparo se je pokazal +, ki mu še zdaj ne morem verjeti. In to brez farmacevtskih sredstev. Hočem vam predvsem sporočiti, da se borite zase, da poiščite G, ki vas bo jemal resno in vas ne bo odpravil v stilu, pomirite se, pojdite na dopust, in s škatlo tablet, pač pa bo dejansko nekaj ukrenil in vam tako pomagal do vaše sreče. Srečno vsem, držim pesti in čimveč pluskov!
|
|
|
|