Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
V ponedeljek grem na laparoskopijo! 8.4.2005 10:57:13
|
|
|
|
malamisha
|
Anitka:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Tvoji :modri::roza: pa bomo vse z velikim veseljem pričakovale Laparo ne bo tako hudo, verjemi! Pa tudi klistir se da preživeti. Vse za naše pikice! lp Anita
|
|
|
|
V ponedeljek grem na laparoskopijo! 8.4.2005 12:42:58
|
|
|
|
Gea1
|
Joj si tale strah kar predstavljam. Mene grabi že zdaj, pa me vse to čaka šele septembra. O groza, kaj šele bo.:zmeden2: Držim pesti :sloncek: in mislim nate, da ne bo prehudo. A veš jaz se pa bolj bojim narkoze, kot klistirja. Kar strah me je, ko pomislim, da ne bom za nič okoli sebe vedela in bog ve, kaj vse bodo z mano delali. :(( Pa hitro na :modri: že maja!
|
|
|
|
V ponedeljek grem na laparoskopijo! 8.4.2005 12:48:10
|
|
|
|
tinkamiška
|
Gea, mene je bilo tudi najbolj strah narkoze, da bo prišel kakšen grozen občutek, pa sploh ni bilo tako. Je rekla anestazistka:"zdej boste pa zaspali", sem se trudla še malo kukat, pa ni šlo, res lepo zaspiš. Ko sem se zbudila mi je bilo pa čisto malo slabo, za trenutek, sem pa potem še cel dan dremala in mi je zelo hitro minil:) Nič ni hudega:rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|
V ponedeljek grem na laparoskopijo! 8.4.2005 14:28:10
|
|
|
|
anadejka
|
Draga naša Anitka:rozica::rozica::rozica: Jest sem bila ta teden full zaposlena in bolj malo na RR,pa sem šele zdaj opazila da greš v pon na laparo. Punca draga želim ti da bi dobro,s čiiim manj bolečinami in hitro opravila to,pa da bi bili izvidi dobri in da si poš pol na jasnem kako naprej.Važn je da zdaj delaš velik korak naprej proti svoji pikici. Vso srečo ti želim in mislila bom nate:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Lepe pozdravčke..............andrejka:miska:
|
|
|
|
V ponedeljek grem na laparoskopijo! 8.4.2005 14:30:15
|
|
|
|
Anitka
|
Punce moje zlate, kar solzne očke sem dobila ob vseh teh lepih željah in moralni podpori. Hvala vam in vsekakor se vam javim že v ponedeljek, ko bom odštevala ure. Hvala še enkrat :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
V ponedeljek grem na laparoskopijo! 8.4.2005 14:38:46
|
|
|
|
pi
|
Anitka držim :miska::miska::miska::miska: da bo čim prej mimo in da boš že maja zagledala :modri:.
|
|
|
|
V ponedeljek grem na laparoskopijo! 8.4.2005 16:27:00
|
|
|
|
VITA74
|
Anitka še jaz še jaz.... držim pesti zate :bravo::bravo::bravo::bravo:..boš videla da bo hitro minilo in potem bomo skupaj srečke :nosecka: velik šopek za pogum :rozica: :rozica: :rozica: :rozica:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.