ajdaN -> RE: avtosedež 15-36kg maxi cosi ali römer (26.12.2008 20:07:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica_ IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN Jaz bi vzela Römerja. Imamo Kid plus in MC sps. Ne vem sicer kakšna je razlika med sps in xp, ampak v tegale sps naš sploh ne paše, pa ima kg in cm več kot dovolj! Nonstop mu nekaj popravljam pas, ker samo da se malo premakne ni več dobro pripet. Če bi ga prej sprobala, bi vzela še enega Kid-a Mislim, da se govori o avtosedežih od 15-36kg in ne od 9-18kg. Jaz tudi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ?! Kid je 15-36, pri MC sem pa pozabila napisat, da imamo Rodija, ki ima tudi oznako sps in xp. IZVIRNO SPOROČILO: bobika AjdaN: mi imamo sedaj tudi maxi cosija sps in je Manci še kar ok. Malo težje se zdaj zbaše vanj, ko je v bundi. Je pa jajčka premala Anžetu, tako da se bo počasi selil v mc - ja. Manca pa dobi novega. Ana ima za prvi sedež Kinga za rezervo pa MC, pa ni primerjave med njima. Edina zadeva, ki se mi pri MC bolj dopade je ta, da se bolj poleže. Samo a ni Manca še malo majhna za 15-36? Pri nas je imel že enih 17kg, pa preko 100cm ko je šel v večjega, pa se mi je še zdel premali, in se je na daljše vožnje še vozil v Kingu.
|
|
|
|