|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebuh po porodu
24.12.2008 20:44:20   
suzanica
oj. sem 5 mesecev po porodu in še vedno mi je ostal trebuh povečan - šlavhi. kako ste se ga ve znebile in kdaj?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trebuh po porodu
24.12.2008 20:46:10   
Anonimen
Sem 6 mesecev po porodu, pa se ga tud še nisem znebila. Po novem letu začnem s telovadbo. Sem bolj med suhimi, ampak trebuha je pa ogromno, kot bi bila še enkrat v 6, 7 mesecu.

(odgovor članu suzanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.12.2008 21:02:10   
Anonimen
kako ste se ga ve znebile in kdaj?

Pocasi in sigurno.

(odgovor članu suzanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2008 23:48:38   
anckabancka
Po tretjem porodu sem po 4 tednih oblekla že kavbojke izpred nosečnosti pa še nekaj hlač. Tiste najožje hlače pa malo kasneje. user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.12.2008 9:42:18   
Netopirčy81
Se ga nisem mela časa - ker sem spet user posted image  user posted image user posted image user posted image  Malo za hec malo zares user posted image . Jest sem bolj lene sorte in sem se šele 10 m po porodu mal spravila na aerobiko, pol pa še na limfno drenažo (ki mi je res  pomagala pri izgubi cm), pol sm pa zvedla, da sem noseča, tko da...predstavljaj si to.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2008 17:54:57   
botrca
Sem eno leto od poroda pa ga imam še vedno. December je, pa rada jemuser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2008 10:31:01   
clara23
Jaz sem 2m po porodu spravila vse hlače nase..takoj po porodu pa nobenihuser posted image user posted image . So šle samo do bokov, potem pa konec. Trebuščka imam 4m po porodu še vedno malo, ampak je večinoma koža. Po novem letu začnem s telovadbo..do takrat pa moram še vso potičko ki je ostala pojestuser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2008 14:29:53   
Anonimen
Jaz sem 1 teden po porodu nase spravila že vse svoje hlače ... 5 tednov po porodu imam pa že 4kg manj kot pred nosečnostjo ... ne me sicer vprašat kako, ker ne vem user posted image .

(odgovor članu clara23)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.12.2008 15:27:36   
pekmez
Jaz sem tudi morala kupit nove,ker so mi vse prevelike.Sem 2 kg v minusu.
Dojenje jemlje veliko energije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.12.2008 15:32:43   
Tanja74
Da te potolažim; smo tudi take, ki imamo "žlauhe" še po 6 mesecih. Imam še vedno 8 kg viška in jih nikakor ne morem spravit dol. Pa niti se mi ne zdijo kile taki problem, pač pa to, da se mi je struktura telesa ful spremenila. Je pa tudi res, da nisem med najmlajšimi user posted image  

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
31.12.2008 16:38:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanja74)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2009 17:49:52   
poli*
Jaz sem imela že po 3 tednih po porodu raven trebuh kot pred nosečnostjo. Sem pa ugotovila, da bom mogla narediti kakšen trebušnjak predvsem zato, da malo ojačam mišice (predvsem za dobro moje hrbtenice).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2009 20:32:47   
Tajska
Jaz sem tudi ena tistih, ki mi stare hlače niso prav. Vse mi je namreč preširoko. Takoj po porodu sem imela 5 kg manj kot pred nosečnostjo. Po 5 mesecih še vedno ostajam pri isti kilaži. Torej nimam problema s šlaufi. Delam pa vseeno trebušnjake, da okrepim mišice!

(odgovor članu pekmez)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?