majna maternica (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Vesna -> majna maternica (7.4.2005 17:47:00)

po laparo in histeroskopiji,mi je G.rekel da imam majhno maternico,ni mi pa razlozil kaj to pomeni?A mogoce kdo ve?
LP vsem

sašaš -> majna maternica (7.4.2005 20:01:31)

Men je na UZ pred histero ena G rekla : Joj, saj tole pa ni maternica, to je pa maternička.

Da nej bi mela majhno maternico pa še nazaj nagnjeno - ampak, da s tem ni nič narobe. Upam!:bravo:

Lp :muca:

Vesna -> majna maternica (7.4.2005 22:18:36)

ravno kar sem prebrala na enem drugem forumu,mi je odgovorila ena,ki so ji tudi rekli da ima majhno maternico,in zdaj ima dva otroka.tako da nic bat
LP

Ajsha -> majna maternica (8.4.2005 9:48:21)

Tudi jaz imam majhno maternico, pa sem brez težav donosila in rodila 4 kg težko deklico.

Velikost maternice ni bistvena za zanositev ali potek nosečnosti. To je mišica kot vsaka druga - eni imajo večje mišice, drugi pa manjše. Kvaliteta je pomembna :)

LP!

Grascakinja -> majna maternica (8.4.2005 10:07:53)

sašaš,

jaz imam tudi nazaj obrnjeno maternico, pa za zdaj nobenih problemov ne z zanositvijo ne večjih z nosečnostjo (27t pa še mal). Nosim pa ful naprej in nizko, sam po moje ni nič odvisno od nagnjenosti.

tulipan -> majna maternica (8.4.2005 11:56:38)

Tudi meni so ugotovili pred časom majhno oz. skrčeno maternico(ne vem, če je isto..)in sicer zaradi jemanja kontracepcijskih tabletk - da se zgodi, da se skrči... Prenehala sem jih jemati in verjetno se je stanje normaliziralo, saj mi gin ni nikoli več nič omenila v zvezi s tem:). Mislim pa da to nima vpliva na nosečnost..
Lp!

Stran: [1]