Grizenje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Natas@ -> Grizenje (7.4.2005 17:32:13)

Pa še nekaj mi je danes začel delat. Kako imamo pestro. ZAčel je grist in to kako. To zgleda tako da svoje v+brezobe čeljusti zarine v mojo roko, prst, ramo oz, tja kamor pade. Pa kako to boli. BOge tiste ki dojite in vam to delajo. A imaste kak predlog kako ga odvadit. Sej vem da je še majhen amo+pak vseeno.
Lp in av

Lunca1 -> Grizenje (7.4.2005 18:09:21)

Definitivno - ugrizni nazaj, pri meni je pomagalo. Jaz sem bila grizoči, da ne bo pomote - me je oči direktno v rit, ko sem ga ugriznila.

smrček -> Grizenje (7.4.2005 19:28:01)

Ko je mene prvič ugriznol na bradavico, sem ga nežno vščipnila za lice in rekla AUUUUU, enako sem ponovila drugokrat. Obakrat so me njegove očke debelo pogledale, potem me je pa nehal gristi. Zadeva rešena.
Poskusi na kakšen podoben način, pa boš videla kako hitro dojamejo, da je to av.

bini -> Grizenje (7.4.2005 21:23:27)

hm... dojamejo ja, ampak hudič je potem ko začnejo nalašč nagajat.. naša je do dans dojemala, da AU in NE pač pomenita da mora nehat... od dans ji je pa tako smešno ko rečem AU in NE, da se začne prav na glas smejat :zmeden:.. in kaj mislite da jaz naredim - ma ne morem se zadržat in se režim zraven :)-.. ampak jutr bom ful resna, ker drugač to ni nobena vzgoja..

Stran: [1]