kreme (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

corfu -> kreme (7.4.2005 17:00:12)

Moj mali je dobil rahli spuščaj po ličkih, zdravnica mi je rekla, da ga namažem z bepantenom, s tem je zdaj ok. Mi je pa danes bruhal in to prvič, predvidevam, da zato, ker je z rokicami šaril po obrazu, potem jih je pa nesel v usta in seveda z obraza potegnil tudi kremo.
Kako je poleti, ko jih mažete s kremami proti soncu? So otrokom toliko prijazne da ni nič zato, če jo poje? :zmeden2:

CUKRČEK -> kreme (7.4.2005 17:09:26)

Ojla,
mislim, da če je krema namenjena otrokom, potem je gotovo
neškodljiva za otroka, četudi jo vnese v usta. Tako, da se nimaškaj bati...razen če jo je z žlico jedel:)-

lp

india -> kreme (7.4.2005 19:27:09)

Si sigurna, da je bruhal zaradi Bepanthena? Naš Mark ga je namreč tudi po nesreči nesel v usta, imel ga je namazanega po nogi in si od tam prenesel v usta, a ni bruhal Pa poleti še tudi nikomur ni bilo nič od krem za sončenje.:angel::miska:

smrček -> kreme (7.4.2005 19:32:10)

Malo verjetno, da je bruhal od Bepantena, saj si jaz z njim mažem bradavico (ker imam razpokano), pa si kreme ne umijem vsakič dol, ampak jo samo obrišem.
Kako je pa z kremo za sončenje pa še ne vem.

corfu -> kreme (7.4.2005 19:33:12)

Predvidevam, da od kreme, ker mi v treh mesecih še ni bruhal, lahko pa da mu kaj drugega ni pasalo. Ga opazujem.

Stran: [1]