|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spalna vreča - polnilo
23.12.2008 22:37:44   
Kaja08
O spalnih vrečah je bilo že veliko rečenega, ne zasledim pa, če imajo vse za polnilo poliester ali imajo kakšne tudi bombažno polnilo? Hvala za odgovore!!

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spalna vreča - polnilo
23.12.2008 23:16:03   
karamelam
V trgovini Odeja imajo obe vrsti polnila. Sem bila ravno včeraj tam, ker sem iskala spalno vrečo.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.12.2008 8:20:52   
Kaja08
Kaj je pa boljše? Verjetno bombaž, ne? Kakšno velikost naj pa kupim - sin ima 74 cm.

Žiga je car!

(odgovor članu karamelam)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2008 14:45:17   
Deja
Jaz sem jo sama naredila. Zunanja stran je iz mehkega frotirja, polnilo je flis, preko polnila na notranji strani pa sem dala navaden bombaž. 

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.12.2008 14:57:47   
majaS80
Boljše je če je notranja stran vreče gladka, drugače se peijema na pižamico in sploh ni fajn.
tako  težko se poravna in oblači .....

MajaK

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?