Kaj kuhate za kosilo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Špela -> Kaj kuhate za kosilo (7.4.2005 16:02:10)

Kaj za :hudicek: kuhate za kosilo? Meni je vsak dan muka, ker ne vem kaj kuhat. Hladilnik je poln do fulla, jaz pa obupana. Krompir smo jedli včeraj, riž dan prej, in njoke še dan prej, makarone ne dolgo nazaj, blekov ne maram, polenta, kuskus??Kaj pa zraven? Samo meso, suho? Kaj pa omaka? Morskega dragi ne je.
O Jezus, pa tko rada kuham, sam naj mi nekdo sestavi jedilnik za cel teden. Kaj ste pa ve kuhale zadnje dni ali pa imate namen?

al1* -> Kaj kuhate za kosilo (7.4.2005 16:18:41)

Danes: tortelini s tuno
Jutri: pita z zelenjavo
Včeraj: zelenjavna rižota
Ponedeljek:juha s čemažem in krompirjem, šmorn + kompot
Nedelja: zelenjava s koščki piščanca, sojino omako in steklenimi rezanci (kao kitajsko)
Če se ne spomnim nič pametnega, naredim zelenjavno juho in spečem kakšno pecivo na hitrco (jogurtovo, koruzna zlivanka, rižev narastek)

Upam, da boš dobila kakšno idejo.

LP

Meggi -> Kaj kuhate za kosilo (7.4.2005 16:18:42)

Turška mačka iz Celja ima tedenske jedilnike na spletu- za idejo bo mogoče zalegl ?

Meggi -> Kaj kuhate za kosilo (7.4.2005 16:18:42)

Turška mačka iz Celja ima tedenske jedilnike na spletu- za idejo bo mogoče zalegl ?

BARBARA R. -> Kaj kuhate za kosilo (7.4.2005 16:25:07)

Jaz vlečem ideje na;

http://www.kulinarika.net

:muca:

Pupica -> Kaj kuhate za kosilo (7.4.2005 16:31:39)

meggi kje pa je ta turška :muca: ?:):)

aj@ja -> Kaj kuhate za kosilo (7.4.2005 17:00:42)

Pojdi na spletno stran kakšnega vrtca ali šole, ki imajo objavljene tudi mesečne jedilnike.

aj@ja -> Kaj kuhate za kosilo (7.4.2005 17:01:48)

Recimo tukaj http://www2.arnes.si/~vvzljur/jedilnik.htm

malika -> Kaj kuhate za kosilo (7.4.2005 17:09:28)

danes telečja jetrca in gora solate; ostalo v tem tednu:- cel manjši piščanec pečen v pečici in solata
-mlad krompirček v pečici posut s pteršiljem in sirom
-slivovi cmoki in kompot
-mehiška solata

Skorpija -> Kaj kuhate za kosilo (7.4.2005 17:30:01)

Hmmmm, se moram prav spomnit:

ponedeljek - zelenjavna juha, slivovi cmoki
torek - pečen piščanec z ingverjem, solata
sreda - špageti z brokolijem, inčuni, olivnim oljem in česnom, paradižnik+mlada čebula v solati s slanim sirom
četrtek - puran v voku z zelenjavo+kuskus
petek - dragi me pelje ven na večerjo
sobota - losos+krompir pečen v pečici, solata
nedelja - pleskavice, cvetača v solati, sveža zelenjava, jabolčna pita

mamsi -> Kaj kuhate za kosilo (7.4.2005 20:13:26)

Ajmoht in cmoki, piščančji paprikaš in mešana solata, slaniki s krompirjevo solato, makaronflajš, musaka, škarpena, zelenjavna enolončnica in palačinke, golaž, Svinjina v sladko-kisli omaki, piščančja stegna in napol prerezan neolupljen krompir na vegeti v pečici, paella, ričet, ... seveda povsod solata zelena, ali z nastrganim korenčkom, papriko, fižolom, ali krompirjeva ali iz stročnic in koruze, rdeča pesa,...

Stran: [1]