Pikapolonica_ -> RE: kako pripravite partnerja da spregovori? (26.12.2008 14:53:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 midva si piševa pisma in si jh pošiljava preko maila in tam si vse poveva...čustva...misli...kaj se me je dotaknilo...kaj me je zjezilo.... A seksata tut telepatsko? Mislim, tole se mi zdi tako otročje, tisto v eni fazi najstništva, ko si mami raje napisal, da si dobil špon, enko, šus, karkoli, kot pa ji v obraz povedal. Midva imava drugače nek takšen poseben odnos, do katerega sva oba v bistvu mogla priti. Ker sva nonstop zadrževala v sebi, je enkrat na pol leta vredi poknilo. In potem nama je nek dan klapnilo, da se problemi, tut finančni, osebni, o spolnosti, rešujejo na kraju samem, in ko jih z nekom deliš so pol manjši, ne pogrevajo se in ne postajajo izkrivljeni in večji, prav tako se problemi za nazaj ne 'obirajo' in ko so enkrat rešeni, so pokopani za vedno. In od takrat dalje super funkcionirava. In sva oba prišla iz neke lupine in se znava pogovarjat. Tudi zvečer na kavču, z vinčekom v rokah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|