Soncnica -> RE: poslovna pot v 25. tednu (24.12.2008 15:41:02)
|
Zdravo! Jaz se po vsej verjetnosti za takšno službeno pot ne bi odločila, ker se mi zdi preveč tvegano za otroka. Morda, pogojno, če bi šla z letalom, pa še to bi me skrbelo. Ko sem bila v tretjem mesecu, smo šli z avtom na dopust - vozili smo se 12 ur. Ko smo prišla na cilj, sem bila tako utrujena, da sem potem večino časa prespala (ne predstavljam si, kako boš ti delala po 8 - 9 ur na dan), ko smo prišli nazaj z dopusta, se spominjam, da sem izstopila iz avta (med potjo smo se zaradi mene ustavljali na cca 1 uro) in se mi je po nogah dobesedno ulila kri. K sreči se je končalo dobro, mi je pa istega dne ginekologinja na urgenci rekla, da bi me najraje pretepla..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] To, da boš imela na sejmu možnost počitka in hrane, se mi ne zdi olajševalna okoliščina. To potrebujejo tudi tisti, ki niso noseči. Odločitev je seveda tvoja, odgovornost pa tudi. Strinjam se z eno izmed predhodnic, ki je zapisala, da bi raje šla na takšno pot v 35., kot pa v 25. tednu - ker bi bile morebitne negativne posledice zaradi prezgodnjega poroda za otroka manjše. In točno to je na tehtnici; na eni strani službeno potovanje in na drugi otrok. Srečno!
|
|
|
|