|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pediatri v Škofji Loki
23.12.2008 16:09:25   
jesensko listje
Pozdravljeni!

Zanima me, če ima kdo pediatra v Škofji Loki? Mislim, da jih je kar nekaj tam, koga priporočate; da je vredu, se zavzame za otroka itd.

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pediatri v Škofji Loki
23.12.2008 17:23:50   
clara23
Jaz imam dr. Jerankovo pa ne vem če sem ravno zadovoljna...sem tako težko tisto napotnico za naprej dobila da sem kar razočarana..Šarfove ti ne priporočam ker je zasrala mojo sestro..ne vem..mogoče dr. Rusova?

(odgovor članu jesensko listje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2008 18:31:18   
Anonimen
Kot pravijo kolegice, ki imajo otroke pri Jerankovi je ona teoretik in ko je otrok bolan ne ve kaj bi nardila. Šarfovo pohvalijo, za Rusovo pa ne vem, se bom pa pozanimala, ker ima kolegica otroka pri njej.

Clara23, kaj pa je Šarfova nardila tvoji sestri?

(odgovor članu clara23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2008 21:51:28   
Soncnica Sandra ***
Jaz vozim mojo punčko k dr. Šarfovi pa nama je ful vredu do sedaj.
Vedno si na vsaki posvetovalnici vzame čas za otroka in za mamico, in tudi lepo razloži kar jo vprašaš.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2008 23:17:19   
scorpiogirl
jst sem nad Jerankovo navdušena user posted image ima en tak poseben odnos do otrok. res pa je, da z malim (še) nisva imela kakšnih težav, da bi vedela, kako je takrat. pa upam, da ne izveva še kmalu user posted image
Šarfova je pa poleti nadomeščala in sva imela eno posvetovalnico pri njej, pa mi ni bila všeč. za naju si ni vzela časa (verjamem, da je bila gužva, ker so bili dopusti, ampak vseeno), zdela se mi je tudi precej groba ... ima pa izkušnje.
težko boš našla pediatra, s katerim bodo vsi zadovoljni. poznam tudi precej ljudi, ki z Rusovo niso zadovoljni ...
pa tudi ni nujno, da tistega pediatra, h kateremu hodiš na posvetovalnice, izbereš za osebnega pediatra.

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.12.2008 8:08:35   
sončnica13
Mi2 imava doktorco  Šumer-Pirc in sem res zelo zadovoljna z njo, se res posveti otroku in pregleda. Sva bila že kar nekajkrat pri njej, pa do sedaj še nimam pripombe. Jerankova se mi res zdi čisti teoretik, z ostalimi se pa še nisem srečala.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.12.2008 8:40:16   
petrolejka
Mi2 imava tudi dr.Jerankovo. Prvič se mi je zdela super, naslednjič sva podpisala, da bo najin osebni pediater predno sva šla notri k njej in mi je bilo čez par minut žal...Vsi naslednji obiski do sedaj pa so bili super. Res pa je, da ni bilo kaj hudo narobe in upam, da nikoli ne bo. Je pa res, da ima do otrok krasen odnos, do staršev se mi pa zdi, da ne. Ne znam razložiti. Drugače imajo pa še 3 prijateljice njo in so vse zadovoljne. Bolj kot s Pirčevo in Rusov. Pojdi magari do vsake, se pogovori z njo in boš videla katera ti je pustila njaboljši vtis.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.12.2008 9:38:08   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: petrolejka

Je pa res, da ima do otrok krasen odnos, do staršev se mi pa zdi, da ne.

Toćno tako! Mene je takoj na prvem obisku nadrla kaj se grem da mu ne dajem D3 kapljic še preden sem ji uspela razložiti da ima tako grozne krče da je joj in da D3 le še poslabšajo situacijo..

IZVIRNO SPOROČILO: vanja_tom

Clara23, kaj pa je Šarfova nardila tvoji sestri?

Šarfova je takrat ravno nadomeščala Pokornovo pa si je sestra zlomila prst, pa ga je samo pogledala in rekla: Eh, to ni nič..pa še slikat ga ni dala..njo je ppotem to full bolelo in je šla čez nekaj dni ponovno na pregled, tokrat k Pokornovi ki je takoj rekla da je tole zlomljeno in slika je res pokazala dvojni zlom.

Se mi zdi da je bila še najboljša zdravnica dr. Pokornova, ki pa je na žalost že kake 2 ali 3 leta ni več..

(odgovor članu petrolejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.12.2008 11:40:26   
oka
Jaz imam oba otroka pri dr. Šarfovi in moram rečt, da je ne zamenjam za nobeno zdravnico v ZD. Vedno si vzame čas, vedno je prijazna, ne glede na to kako štalo ji mala madam dela med pregledom, vedno posluša ko ji razlagam kaj je narobe, še nikoli me ni odslovila z besedami "to ni nič",  vsakokrat predno predpiše AB pošlje na odvzem krvi, razen če ni aviona razvidno, da gre za angino..., skratka jaz ji zaupam 100%. Pravzaprav z nobeno pediatrinjo v našem ZD nimam nekih ultra slabih izkušenj in vem, da se vse trudijo maksimalno, sploh glede na to, da jih je tako malo in so res kar precej obremenjene.

< Sporočilo je popravil oka -- 24.12.2008 11:41:14 >

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?