L&F&B
|
Danes nisem hotela pisati še o tem, ker še ne vem kako se bo vse skupaj izcimilo. Mogoče se bo dalo kateri to prebrat in mi kaj koristnega svetovat. Prejšni teden me je ustavila policijska kontrola. Stvar je bila taka. Malega sem po kosilu po najhujši vročini peljala v varstvo k babici. Malo od doma se mi približa policijski avto, prižge sireno, utiša se odmakne. Lumpi se ustraši, prične jokati. Jaz ne vem, kaj zdej to. Sej vem, da če vžgejo sireno, naj bi čim prej kje ustavila. Odpnem si varnostni pas, da lahko malega božam po nogici in iščem kje bi lahko varno ustavila. Drugače sem vozila po vseh varnostnih predpisih. Pa policaji še enkrat za menoj in znova sirena. Malo naprej ustavim. Mlad policaj, nesramen in brezobziren mi začne pregledovati avto, hoče dokumente itd. Omeni, da je kazen dvajset jurjev, ker nisem pripeta, povem zakaj nisem. Ne upošteva, jaz pa ok, sam nej mi hitro napiše tisto položnico, da varno spravim svoj zaklad(Lumpija) s ceste. Ma je bil še nekaj nesramen, mali pa se mi je drl tam zadaj. Čakam na tisto položnico cca 20min, ker sta se policaja posvetovala, klepetala med seboj in telefonirala. Ko pride nazaj, mi je pa film počil. Mali je tam po najhujši vročini žejen čakal, jaz pa niti nisem vedela al naj grem k njemu al kaj. Zelo zelo poniževalno in mučno. Seveda sem se šla takoj pritožin na PP. No, to je bil bolj skop opis vsega, kar se mi je dogajalo. Sedaj pa grem pop. na obravnavo.
|