Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 13:56:30
|
|
|
|
Natas@
|
Naš jih tudi še ima. Za včeraj bi mu jih pa tudi jaz dala stran j ebilo kar 21,5*, samo jih je vseeno imel.
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 13:56:35
|
|
|
|
sarči
|
Meni se zdi še premrez! Saj nč ne škodi,če jih ma še malo gor!
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 13:57:50
|
|
|
|
dory
|
U ne kje pa...je se prevec mrzlo...pri nas bodo zabice se kak mesec ali dva obvezni del opreme...
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 14:02:28
|
|
|
|
ČITA
|
Čeprav je fant, sem mu danes prvič letos oblekla tanke žabice. Mogoče malo punčkasto zgleda ampak pod hlačami se itak nič ne vidi.
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 14:07:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Bolš, da kar dvojne oblečete, da jih ne bo zbelo :zmeden2:
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 14:17:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Tibor ima tudi še žabe. Saj zdaj bo itak spet mraz. Fant je pa več na tleh kot ne, trenutno se zelo rad valja in driča, tako da je kar prav, da jih ima.
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 14:17:21
|
|
|
|
Anonimen
|
V nedeljo bosta baje samo 2 stopinji!
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 14:18:21
|
|
|
|
mehurčica
|
Ti, ti, Albina, spet se norčuješ! Če je tako toplo, kot je recimo bilo včeraj popoldan, mu jih ne dam. Ampak ko ga peljem v vrtec, je pa še zelooo mrzlo in mu jih dam gor.
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 14:26:34
|
|
|
|
Seven*
|
Cez dan ima se pogosto termo zabice gor, pa je se vedno mrzel ko ga previjam. Verjetno je pa to odvisno od otroka. Moj je ful zmrzljivcek.
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 14:29:27
|
|
|
|
tjaga
|
Jaz tamali tud še vedno žabice oblačim. Bom še malo počakala, da bo tudi zjutraj topleje. Gašper jih pa ne mara že odkar hodi v vrtec. Pravi da je to za punčke :zmeden: .
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 14:32:44
|
|
|
|
viv_
|
Jaz imam pa težave s kapicami. Te ta zimske so prevroče - sem kupla 2 tanki, pa sta tko debilni, se ne data dobr zavezat. Če nima zavezane jo dol vleče... ne vem kaj nej! lp
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 14:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Viv, une rutke, ki so kot trak, samo da je rutka (upam, da veš, kaj mislim), so za punčke zelo fletne in ravno prav tople oz. hladne.
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 14:35:39
|
|
|
|
dory
|
Mi mamo isti problem viv...na glavi nc ne sme bit..najrajs si potegne kapo dol ko najbolj zapiha...
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 15:23:55
|
|
|
|
valči
|
Naš tavečji jih obvezno ima, v vrtcu in doma,je pa nonstop prehlajen, kako bi bilo,če jih ne bi nošil?:(( Za zunaj pa ima ponavadi trak,tamala pa kapico.
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 16:23:26
|
|
|
|
Pinja
|
Naša pa tko kuha, da je čist premočena in sem jih že slekla. Ma pa podložene žametke, pa še bolj popoldan se zunaj gibljemo, pa veliko smo v avtu, tko da se mi res zdijo odveč.Če bo pa spet hladno, jih bom pa nazaj oblekla. Kapico ima pa skoz gor, tanko bombažno. lp :sloncek:
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 16:23:29
|
|
|
|
ZARA
|
Ne se Kristina,pri nas 'v gorah' je se mraz...;) Trak al pa kapa obvezno!!!
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 16:43:09
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Mi imamo rutko, pa si jo na nos zvleče.Tudi mi nimamo sreče s kapicami.Ji kar sama zašijem, ji je še najbolj "po glavi". O žabicah sem pa tudi jaz včeraj razmišljala, ko sva se "martinčkale" na soncu. :muca:
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 17:51:40
|
|
|
|
Mojca20
|
Tud mi še kar imamo žabce! Al bina pazi se!
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 19:06:21
|
|
|
|
puncica
|
Ni šans je še premrzlo in ima take hlačke ki nimajo podplatov in so zato žabe edino kar jo varujejo. pa še piha ful pri nas, tako da mi jo mamo v žabah, sploh ko gremo9 ven, pa damo še zokenčke gor, pa seveda čeveljčke.
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 19:10:47
|
|
|
|
lin
|
Če ji oblečem krilce ji dam žabice,če ji pa oblečem hlače ji dan najlonke!Doma pa smo samo v nogavičkah
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 19:27:35
|
|
|
|
HuAnita
|
Mamica in Pina se ne odrečeta žab kar tako! Obe jih še nosiva, mamica je zmrzljivka posebne sorte...
|
|
|
|
Ste že dale žabice stran? 7.4.2005 19:29:29
|
|
|
|
india
|
Odvisno od vremena, kadar je dovolj toplo mu dam samo nogavičke, na glavi pa res noče nič imeti, tako, da ga ponavadi s kapuco prelisičim!:miska:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?