kaj cenejšega od herbalifa (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

xena3 -> kaj cenejšega od herbalifa (23.12.2008 8:35:17)

zanima me, če katera ve ali se dobi kaj cenejšega podobno herbalifu. V DM-mu sem gledala razne pripravke v pomoč pri hujšanju. Sama sem bila zelo zadovolna s HB, vendar je to kar drago.

robinzon -> RE: kaj cenejšega od herbalifa (23.12.2008 9:01:01)

Tudi muller ima celo polico tega.

Mišni -> RE: kaj cenejšega od herbalifa (23.12.2008 9:13:13)

Ma ja, nekaj od tega kupi, saj je vse isti šmorn. Če se v glavi prepričaš, d ate nasiti, potem te. Vse je v glavi.

aleksandra 78 -> RE: kaj cenejšega od herbalifa (23.12.2008 15:10:51)

Mišni, ne gre za to ali te nasiti ali ne. herbalife je visokokvalitetno prehrambeno dopolnilo- jaz ga ne prodajam. Sem farmacevtka in sem videla sestavo HF. Odlično. Torej ne poješ zajtrka an/ali večerje- toda telo ne trpi. Dobi hranljivne snovi- celo več, kot da si pojedla sendvič ali kar koli naredimo na hitro za zajtrk.

Mišni -> RE: kaj cenejšega od herbalifa (23.12.2008 20:52:27)

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra 78

Mišni, ne gre za to ali te nasiti ali ne. herbalife je visokokvalitetno prehrambeno dopolnilo- jaz ga ne prodajam. Sem farmacevtka in sem videla sestavo HF. Odlično. Torej ne poješ zajtrka an/ali večerje- toda telo ne trpi. Dobi hranljivne snovi- celo več, kot da si pojedla sendvič ali kar koli naredimo na hitro za zajtrk.

Ja, ja, seveda.

Barbara_L -> RE: kaj cenejšega od herbalifa (25.12.2008 22:27:48)

Mišni, zdele jih boš pa slišala (js sm jih tudi, ker sem strogo proti praškom&dopolnilom). Draga farmacevtka, sestavine so res neoporečne,vendar ne morejo nadomestiti procesa hranjenja. Enostavno povedano, ni naravno. Če bi bilo vse tako super duper, ne bi potrebovali mrežnega marketinga in opisovanja "fenomenalnih" izkušenj posameznic. Zadeva bi se reklamirala sama in vsi bi vedeli za njene pluse. Kot za sadje in žitarice. 

Stran: [1]