|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave pri odvajanju blata
22.12.2008 19:25:53   
Nastya
Joj, punce mene bo pobral. Imam sinka ki bo čez dva dni star 6 mesecev. In kakšne 14 dni redno jeva GH, se pravi kuhano zelenjavo in kuhano sadje (ali pa sadje frutek). In kaj se je sedaj zgodilo, do sedaj ko je bil samo dojen, ni bilo nobenega problema z odvajanjem blata 4 tudi 5 x na dan je šel, brez problema.

Sedaj ko pa sva začela še s to hrano, katastrofa, čista. Sedaj pa gre vsak dan komaj kaj, kakšna mala kepica in ni trdo blato, niti niso bobki, ampak naš fant joka ko se napenja in ko kaka. Ko drekec leze ven on se joka. Ker ga očitno boli, po moje.

Pa sem šla v lekarno in kupila glic. svečke in kaj je sedaj po 5 min ko mu jo vstavim, se spet pokaka eno majhno kepico in z njo gre svečka ven. Jaz mu je ne morem zadržati notri. V lekarni mi je pa rekla, naj mu jo dam zvečer in se bo zjutraj lepo pokakal in z njo se tudi odstrani svečka. Vse naredim a ne vstane notri.

Zdaj pa bi vas prosila, tiste, ki imate izkušnje s tem, s čim mu še lahko pomagam, da bo to kakanje postalo normalno in da mu ne bo potrebno vstavljati svečke (da se mu ne bo črevo polenilo). V skrajnem primeru bo pa res treba it do pediatra.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave pri odvajanju blata
22.12.2008 19:41:59   
Taula
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1588391,1588391#msg-1588391

Ne dajaj mu prepogosto hrane, ki zapira...npr. banane

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Težave pri odvajanju blata
22.12.2008 19:52:34   
Anonimen
Ko se začne uvajanje GH, moraš vedeti, da so otroci tudi več žejni, zato mu ponudi čim več za pit. Mi pijemo kar čaj za prebavo od hippa (kamilice, komarček in janež) in super kakamo, včasih še preveč.user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?