Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: brezplačen vrtec za 2.otroka-Kakšna odločba? 22.12.2008 13:04:37
|
|
|
|
76suza
|
Mi smo za drugega dobili odločbo na kateri je poleg plačilnega razreda bilo dopisani, da nam je na podlagi zakona............ upoštevan brezplačen vrtec. Nekaj takšnega, čist točno morem pogledati doma obločbo.
|
|
|
|
RE: brezplačen vrtec za 2.otroka-Kakšna odločba? 22.12.2008 13:08:30
|
|
|
|
blaža
|
bamby, jaz sem lih danes klicala na občino on je rekla gospa, da bo preverla in uredila. sem pa dala vlogo za znižanje plačila že skupaj z ta starejšim, ko je blo do 15. novembra. Sem oba vpisala in sem danes klicala, če moram dat še enkrat posebaj za ta malega, pa je rekla, da ne. poslali mi pa še niso nobene odločbe. poslal mi jo je le vrtec, da je ta mali sprejet.
|
|
RE: brezplačen vrtec za 2.otroka-Kakšna odločba? 22.12.2008 13:47:46
|
|
|
|
bamby
|
No, za vrtec sem dobila jaz že pogodbo za podpisat, da smo sprejeti, le odločba iz občine mi je malo čudna, ker ni nikjer besedice, da je za 2. otroka vrtec brezplačen. Podana mi je samo odločba, da je za starejšega en plačilni razred nižji od mlajšega. Bi bilo možno, da bi bilo to razvidno le pri položnici in bi tam bilo plačilo le za starejšega otroka?
|
|
|
|
RE: brezplačen vrtec za 2.otroka-Kakšna odločba? 22.12.2008 13:53:31
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby No, za vrtec sem dobila jaz že pogodbo za podpisat, da smo sprejeti, le odločba iz občine mi je malo čudna, ker ni nikjer besedice, da je za 2. otroka vrtec brezplačen. Podana mi je samo odločba, da je za starejšega en plačilni razred nižji od mlajšega. Bi bilo možno, da bi bilo to razvidno le pri položnici in bi tam bilo plačilo le za starejšega otroka? V zakonu piše: "Če je v program vrtca hkrati vključenih več otrok iz družine, od 1. 9. 2008 dalje vlagatelj(ica) za najstarejšega plačuje za en razred nižjo ceno (razen v primeru, ko je vlagatelju(ici) določeno plačilo v višini prvega plačilnega razreda), za ostale otroke pa je oproščen(a) plačila." Torej fora je v tem, da če imaš v vrtcu več kot enega otroka, za prvega plačuješ za en razred nižjo ceno, kot bi jo plačevala, če bi imela v vrtcu samo enega otroka, za drugega pa je vrtec tako ali tako v vsakem primeru brezplačen.
|
|
|
|
RE: brezplačen vrtec za 2.otroka-Kakšna odločba? 22.12.2008 14:04:13
|
|
|
|
emaa
|
Ne na odločbi mora pisati, da je za enega brezplačno, meni piše Otrok A je v **** plačilnem razredu, otrok yy je v enem plačilnem razredu višje, vendar je oproščen plačila. Pa je bilo treba pri vsaki vlogi za znižano plačilo vrtca oddajati vlogo za oprostitev plačila. Pa so se kljub temu v vrtcu zmotili in mi poslali obe položnici, sem klicala, so prinzali napako, ampak nove položnice na 0€ niso poslali, plačala sem eno, nisem pa utegnila pisno zavrniti računa, če že oni po klicu niso zmožni urgirat naprej.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Ime za punčkoBettKatero ime pa je vam najbolj všeč?Nastja (
22%)
Žana (
27%)
Lara (
51%)
Število vseh glasov: 350Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!