|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brezplačen vrtec za 2.otroka-Kakšna odločba?
22.12.2008 11:31:04   
bamby
Sprašujem tiste starše, ki ste to vlogo oddali, kakšno odločbo ste dobili od občine? Ali vam na odločbi piše, da je vrtec za 2. otroka brezplačen ali ste dobili običajno odločbo?
Skratka, zanima me potek, pa hvala za odgovore!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brezplačen vrtec za 2.otroka-Kakšna odločba?
22.12.2008 13:04:37   
76suza
Mi smo za drugega dobili odločbo na kateri je poleg plačilnega razreda bilo dopisani, da nam je na podlagi zakona............ upoštevan brezplačen vrtec.

Nekaj takšnega, čist točno morem pogledati doma obločbo.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2008 13:08:30   
blaža
bamby, jaz sem lih danes klicala na občino on je rekla gospa, da bo preverla in uredila. sem pa dala vlogo  za znižanje plačila že skupaj z ta starejšim, ko je blo do 15. novembra. Sem oba vpisala in sem danes klicala, če moram dat še enkrat posebaj za ta malega, pa je rekla, da ne. poslali mi pa še niso nobene odločbe. poslal mi jo je le vrtec, da je ta mali sprejet.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu 76suza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2008 13:47:46   
bamby
No, za vrtec sem dobila jaz že pogodbo za podpisat, da smo sprejeti, le odločba iz občine mi je malo čudna, ker ni nikjer besedice, da je za 2. otroka vrtec brezplačen. Podana mi je samo odločba, da je za starejšega en plačilni razred nižji od mlajšega.
Bi bilo možno, da bi bilo to razvidno le pri položnici in bi tam bilo plačilo le za starejšega otroka?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2008 13:53:31   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

No, za vrtec sem dobila jaz že pogodbo za podpisat, da smo sprejeti, le odločba iz občine mi je malo čudna, ker ni nikjer besedice, da je za 2. otroka vrtec brezplačen. Podana mi je samo odločba, da je za starejšega en plačilni razred nižji od mlajšega.
Bi bilo možno, da bi bilo to razvidno le pri položnici in bi tam bilo plačilo le za starejšega otroka?

V zakonu piše: "Če je v program vrtca hkrati vključenih več otrok iz družine, od 1. 9. 2008 dalje vlagatelj(ica) za najstarejšega plačuje za en razred nižjo ceno (razen v primeru, ko je vlagatelju(ici) določeno plačilo v višini prvega plačilnega razreda), za ostale otroke pa je oproščen(a) plačila."

Torej fora je v tem, da če imaš v vrtcu več kot enega otroka, za prvega plačuješ za en razred nižjo ceno, kot bi jo plačevala, če bi imela v vrtcu samo enega otroka, za drugega pa je vrtec tako ali tako v vsakem primeru brezplačen.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2008 14:04:13   
emaa
Ne na odločbi mora pisati, da je za enega brezplačno, meni piše Otrok A je v **** plačilnem razredu, otrok yy je v enem plačilnem razredu višje, vendar je oproščen plačila. Pa je bilo treba pri vsaki vlogi za znižano plačilo vrtca oddajati  vlogo za oprostitev plačila. Pa so se kljub temu v vrtcu zmotili in mi poslali obe položnici, sem klicala, so prinzali napako, ampak nove položnice na 0€ niso poslali, plačala sem eno, nisem pa utegnila pisno zavrniti računa, če že oni po klicu niso zmožni urgirat naprej. 

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Ime za punčko
Bett

Katero ime pa je vam najbolj všeč?

Nastja (22%)

Žana (27%)

Lara (51%)

Število vseh glasov: 350

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!