TETA LIDA -> RE: NJEGOVA BIVŠA GA VRTI OKOLI PRSTA (26.12.2008 3:00:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: TETA LIDA IZVIRNO SPOROČILO: **** Prezivijo, ja in nic vec. Res je , vendar mi ne moreš reči da pa povprečna družina ne revna porabi eno povprečno plačo vsak mesec za oblacila, itd. , samo da sta otroka urejena. Kaj tocno si hotela povedat?? Kje pa pise da ta ocka da eno povprecno placo na mesec samo za oblacila??? Oziroma da sploh da eno povprecno placo? A ti ves kok je ena povprecna placa v RS??? Ker prej si pisala o 300 evrih na starsa sedaj pa o povprecni placi, ki pa ni 300 eurov...itak pa ni point v denarju... Ampak kdor ima da, kdor nima pac ne more dat. In pa ce ta ocka ima in s tem prav nic ne trpi njegovo financno stanje res ne vem zakaj je to tok narobe... Pa naj da. Ma jaz bi se pol mogla ze od "pozrtnosti" v zemljo ugreznit, ker moj partner financno pomaga in svojim sestrama in njenim otrokoma pa se starejsemu bratu..pa mami... in prav gotovo ce bi imel se svojega otroka od prej bi 100% ne samo polovicno skrbel se zanj in mene to nic ne moti. Nismo mi zato nic lacni ali prikrajsani res je da bi morda lahko imeli vec, ampak jaz verjamem kar 1x das iz srca se 100 x povrne. se posebaj pa lastnemu otroku... Ma to je samo moje mnenje. Itak pa imamo samo eno plat zgodbe pa se to nam je natrosila samo tiste informacije,ki se njej zdijo pomembne. Nikjer ne pise koliksna je prezivnina... Ze iz tega podatka, bi se dalo marsi kaj sklepat... Se opravičujem, če nisem bila natančna. Mislila sem, da če da oče 300 ter mati 300 pride znesek 600eur na mesec, kar se meni osebno zdi dovolj. Nisem rekla, da je pp 300. Povprečna placa je verjetno okoli 800 eur, za november je bila okrg 900eur. Odkod pa vem?Vem ker poznam očeta, mačeho ter otoke. Pa saj te razumem, saj vsi pomagamo svojim svojcem, ampak kot vedno je dobrota sirota v takšnih primerih.
|
|
|
|