Tiamo -> Čez eno uro (7.4.2005 16:38:32)
|
Sem že nazaj...:bravo::bravo: Vse je bilo OK. Pa še bolje je postalo k sem videla doktorja, ful mlad, postaven doktor. :ups: Bil je ful prijazen in mi vse razložil, najbolje je bilo pa k mi ni bilo potrebno nič čakati, ker te sprejmejo ob naročeni uri. Drugače je to vaginalen pregled, kjer ti zmerijo materično ustje. Pod 15 mm je rizično, najbolje je tam okoli 40mm, moj izvid je 37,5 mm, kar me uvršča v skupino z nižjim tveganjem pa prezgodnji porod. :bravo: Potem so me vprašali, če mi lahko še zmerijo miščično maso. To poteka pa tako, da pol ure ležiš in si priklopljen na računalnik, rezultati bodo pa čez mesec...te rezultati skoraj nič ne pomenijo. Spoznala pa sem punco, katere izvid meritve 16 pa še nekaj mm, kar jo uvršča v rizično skupino za zgodnji porod. Takoj je dobila bolniško in strogo mora počivati. Hodila je na aerobiko in se športala. Imela je pa trd trebuh in bolečine spodaj pri sramni kosti. Lp Tia74 P.S. Sem zvedela, da bo :roza: :bravo::bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|