Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:12:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no dejmo, dejmo, .... pište, al pa ful kvadratke delejte, da pridemo na nov del Goljufali pa ne bomo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:12:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil barbaw, a si ti rekla da imaš risanko bacek jon? enga ogromnega materjala...kje si staknila oz, si z interneta vlekla? ja internet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:13:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz nimam časa , doživljam YU nostalgijo jaz pa jem ja to je zame tud nostalgija sej zame bo tudi kmalu zame tudi no pa zame tudi kaj tu smo same hujšarce, no razen ss na vem al naj rečem na žalost al na srečo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:13:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz nimam časa , doživljam YU nostalgijo jaz pa jem ja to je zame tud nostalgija sej zame bo tudi kmalu zame tudi no pa zame tudi kaj tu smo same hujšarce, no razen ss JJJJJJAAAAA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:13:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz nimam časa , doživljam YU nostalgijo jaz pa jem kaj dobrega? meso iz tunke, kruh in sir kaj je tunka? zaseka (zaska, mogoče je še kakšen izraz)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:13:47
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz nimam časa , doživljam YU nostalgijo jaz pa jem ja to je zame tud nostalgija sej zame bo tudi kmalu zame tudi no pa zame tudi kaj tu smo same hujšarce, no razen ss pa res . druge očitno ohranjajo formo na drugačen način - migajo s celim telesom, ne sam s prsti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:14:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz nimam časa , doživljam YU nostalgijo jaz pa jem ja to je zame tud nostalgija sej zame bo tudi kmalu zame tudi no pa zame tudi kaj tu smo same hujšarce, no razen ss na vem al naj rečem na žalost al na srečo zdaj še nimamo abstinenčne krize, potem pa bo huuuudddoooo bomo tečne ko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:14:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz nimam časa , doživljam YU nostalgijo jaz pa jem ja to je zame tud nostalgija sej zame bo tudi kmalu zame tudi no pa zame tudi kaj tu smo same hujšarce, no razen ss na vem al naj rečem na žalost al na srečo Na žalost, ker smo pustile, da smo prišle v tako stanej, še bolj žalostno pa bo, ko bomo lačne po svetu letale Sreča je edina, da si bomo delale družbo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:14:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz nimam časa , doživljam YU nostalgijo jaz pa jem ja to je zame tud nostalgija sej zame bo tudi kmalu zame tudi no pa zame tudi kaj tu smo same hujšarce, no razen ss pa res . druge očitno ohranjajo formo na drugačen način - migajo s celim telesom, ne sam s prsti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:15:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz nimam časa , doživljam YU nostalgijo jaz pa jem ja to je zame tud nostalgija sej zame bo tudi kmalu zame tudi no pa zame tudi kaj tu smo same hujšarce, no razen ss na vem al naj rečem na žalost al na srečo Na žalost, ker smo pustile, da smo prišle v tako stanej, še bolj žalostno pa bo, ko bomo lačne po svetu letale Sreča je edina, da si bomo delale družbo Če pa je lakota ena huda stvar. Še bolj mi je pa hudo ko gledam tiste lačne otroke na TV. Groza!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:16:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo novi del je pripravljen
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:16:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Seznama sta skopirana
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:17:01
|
|
|
|
tally
|
meni se zdi da sem dobila nazaj tiso kar je prej šlo dol jutri resno startam do aprila moram biti na prednosečniških kilcah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:17:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo novi del je pripravljen še malo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:17:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej pa čakam 200-tko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:17:29
|
|
|
|
sesil
|
kako se kliče bacek jon v originalu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:17:32
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo novi del je pripravljen bravooooooo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:17:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally meni se zdi da sem dobila nazaj tiso kar je prej šlo dol jutri resno startam do aprila moram biti na prednosečniških kilcah hvala enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:17:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dejmo še mal kvadratkat no, da bomo prej na 200-tki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:18:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Seznama sta skopirana Super, sem samo pokukala, če je palec navzgor ker drugače bi nas Anitka z valjerjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:18:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Seznama sta skopirana to ti bo Estrella hvaležna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:18:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil kako se kliče bacek jon v originalu? shawn ali shaun the sheep
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:18:24
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo novi del je pripravljen pridna, sedi 5
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:18:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally meni se zdi da sem dobila nazaj tiso kar je prej šlo dol jutri resno startam do aprila moram biti na prednosečniških kilcah hvala enako jaz do maja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 1.1.2009 21:18:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally meni se zdi da sem dobila nazaj tiso kar je prej šlo dol jutri resno startam do aprila moram biti na prednosečniških kilcah hvala enako jz sem pa HB že tam, sam bi blo še vseeno treba mal shujšat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?