Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 19:50:51
|
|
|
|
barbaw
|
**** a ste že bili na kontroli? Jaz pa kuham vinčka. Šampanjca nimamo, ker ga jaz ne maram pa itak se mi zdi brezveze, ker smo sami. Maja je že zaspala, Jaka pa je večerjo in gleda kaj mislite kaj .................. risanko. Kaj bi mi brez računalnika in interneta. Jaz pa sem mojega zaposlila in mi bo naredil večerjo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 19:53:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw **** a ste že bili na kontroli? Jaz pa kuham vinčka. Šampanjca nimamo, ker ga jaz ne maram pa itak se mi zdi brezveze, ker smo sami. Maja je že zaspala, Jaka pa je večerjo in gleda kaj mislite kaj .................. risanko. Kaj bi mi brez računalnika in interneta. Jaz pa sem mojega zaposlila in mi bo naredil večerjo. Pa je le za ponucat Pri nas so še vsi poknc. Od kdaj do kdaj ti pa Maja spi???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 19:54:32
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj sem gledala seznam in videla, da se jih kar nekaj ne javlja več. Se je kar skrčil seznam. Pri nas predpriprave na veliki pok kar potekajo ni pa hudo. Zaenkrat ni moteče, ker ne poka nič z večjo količino dinamita.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 19:55:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw **** a ste že bili na kontroli? Jaz pa kuham vinčka. Šampanjca nimamo, ker ga jaz ne maram pa itak se mi zdi brezveze, ker smo sami. Maja je že zaspala, Jaka pa je večerjo in gleda kaj mislite kaj .................. risanko. Kaj bi mi brez računalnika in interneta. Jaz pa sem mojega zaposlila in mi bo naredil večerjo. Pa je le za ponucat Pri nas so še vsi poknc. Od kdaj do kdaj ti pa Maja spi??? cca 10 min Vsak dan zaspi malo pred 20.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:02:18
|
|
|
|
sesil
|
jaz in aneja pripravljene za spat. no, aneja se odpravlja, jaz sem v pižami, ma ne grem še spat. sem se stuširala in imam tako suho kožo po nogah, da me kar srbi. za danes nimamo nič pripravljeno. moj je rekel da bo odprl šampanjec in to bo to. če ne bova prej zaspala. no, to je moje prvo leto po dolgem času, da bom praznovala doma. zadnjič sem pomoje v 8 rezredu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:03:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw **** a ste že bili na kontroli? Bili danes. Tamali ima kapljice za usesa se naprej in neke druge kapljice za lazje dihat in pa Calpol po potrebi.. Mi sploh ne spimo vec kot po 1 uro... pol pa pol ure tuljenja pa 20 minut spanja pa tako celo noc... dopoldan ko pa Samia ustane pa on udari en orenk 3 urni spanec, da bi ga kokla brcnila.... Samia pa ima se naprej Claretine in ene kapsule za imunski sistem 3 mesece po 10 dni...Pa eno kremo- lotion za fleke. Mami se fiksa z Voltarenom...pa gre nekako. Kaj dones ne bo nobene tuki a ne...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:08:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw **** a ste že bili na kontroli? Bili danes. Tamali ima kapljice za usesa se naprej in neke druge kapljice za lazje dihat in pa Calpol po potrebi.. Mi sploh ne spimo vec kot po 1 uro... pol pa pol ure tuljenja pa 20 minut spanja pa tako celo noc... dopoldan ko pa Samia ustane pa on udari en orenk 3 urni spanec, da bi ga kokla brcnila.... Samia pa ima se naprej Claretine in ene kapsule za imunski sistem 3 mesece po 10 dni...Pa eno kremo- lotion za fleke. Mami se fiksa z Voltarenom...pa gre nekako. Kaj dones ne bo nobene tuki a ne... Bomo tukaj. Samo jaz malo sem in tja skačem. Pa zdaj imam večerjo na mizi. za vse vas
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:08:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz in aneja pripravljene za spat. no, aneja se odpravlja, jaz sem v pižami, ma ne grem še spat. sem se stuširala in imam tako suho kožo po nogah, da me kar srbi. za danes nimamo nič pripravljeno. moj je rekel da bo odprl šampanjec in to bo to. če ne bova prej zaspala. no, to je moje prvo leto po dolgem času, da bom praznovala doma. zadnjič sem pomoje v 8 rezredu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:15:32
|
|
|
|
tilči
|
ni mi slikce pripopal
< Sporočilo je popravil tilči -- 31.12.2008 20:16:04 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:19:57
|
|
|
|
darmar
|
Oj, pozdravi iz nore hiše, 4 otroci: Zala, Luka, in 1 in 2 letnik.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:20:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Oj, pozdravi iz nore hiše, 4 otroci: Zala, Luka, in 1 in 2 letnik. pri vas je pa pestro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:30:44
|
|
|
|
barbaw
|
Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:42:16
|
|
|
|
sesil
|
midva sva zdej študirala kaj bi jedla, pa sem dala zdej peči kruh. v eni uri bo narejen, pol bova pa kaj narezala (salama, pršut, sir) . meni je najbolj glupo iti na silvestrovo na večerjo v restavracijo. plačaš za 2 kot bi jedel na navaden dan v šestih.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:43:12
|
|
|
|
sesil
|
anitko pogrešam...kje je dečva?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:43:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil midva sva zdej študirala kaj bi jedla, pa sem dala zdej peči kruh. v eni uri bo narejen, pol bova pa kaj narezala (salama, pršut, sir) . meni je najbolj glupo iti na silvestrovo na večerjo v restavracijo. plačaš za 2 kot bi jedel na navaden dan v šestih. Če bi šla na najdražjo večerjo bi lahko jedla in pila več kot en mesec. Midva sva se že najedla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:44:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti. joj, blagor tebi jaz ze 3 ure cincam omarja v vozicku pa na rokah pa.... neceeeeee spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:45:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil anitko pogrešam...kje je dečva? To tudi mene zanima. Niti na raport ni prišla. Nazadnje je bila mislim da včeraj gor pa še to ne zvečer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:45:19
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem pa si lih gušt nardila, zdej pa čakamo kruh . no, sej lačna nisem , ma "s karjance"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:46:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti. joj, blagor tebi jaz ze 3 ure cincam omarja v vozicku pa na rokah pa.... neceeeeee spat Tole za zaspat pa imam res srečo. Sem imela pri Jaku toliko več smole. Moram se popravit, ne da sem imela, še imam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:46:40
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti. joj, blagor tebi jaz ze 3 ure cincam omarja v vozicku pa na rokah pa.... neceeeeee spat bogi omar, tako ga matra. , da čimprej zaspi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:47:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem pa si lih gušt nardila, zdej pa čakamo kruh . no, sej lačna nisem , ma "s karjance"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:47:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Hello! Evo s5 mene Manco smo dali pančat, jaz sem mogla pridet mal na RR pogledat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:48:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kaj imam samo jaz viška cajta in nič pametnega za počet? En mali lonček kuhančka imam že v riti. joj, blagor tebi jaz ze 3 ure cincam omarja v vozicku pa na rokah pa.... neceeeeee spat Tole za zaspat pa imam res srečo. Sem imela pri Jaku toliko več smole. Moram se popravit, ne da sem imela, še imam. Te občudujem, da lahko 3 ure cincaš otroka. Meni bi se zmešalo. Jaz bi ga pobasala v voziček pa peljala na sprehod, če bi nucal. Nimam pojma kaj lahko narediš s takim otrokom. Tri ure pa je res too much.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:48:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil mi smo se navozičkali, sem pa opazla da dajejo sedaj vsi pregrinjala za dež na voziček, kao proti mrazu. no, naša nima, in je prišla čisto ok domov, brez mrzlih rok, nog in obraza. sedaj smo imeli iskalno akcijo - duda je čudežno izginila. pa se je po pol ure le našla. verjetni jo je aneja zašlatala med svojimi opravki. pri nas trenutno vse leti - v loku . sem si prav oddahnila (kam bi jo šla danes kupit?) to pa je vprašanje dežurna lekarna mogoče?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 31.12.2008 20:49:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Hello! Evo s5 mene Manco smo dali pančat, jaz sem mogla pridet mal na RR pogledat đanki
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.