boco -> hladen kot led (21.12.2008 21:40:40)
|
Začelo se je kakšne 4 mesece po rojstvu hčerke. Namreč moj partner je postajal vedno bolj hladen do mene. Pred tem sma se odlično razumela. Oba sma komaj čakala na otročka in tudi sedaj jo imava oba zelo rada in ji to nenehno izkazujema. Problem pa je med nama- partner se pogosto zapira vase, še huje pa je da me več ne ljubkuje kot me je včasih. Zelo je občutljiv, če rečem kaj proti njemu in zelo hitro postane slabe volje, vendar pa ne spregovori kaj ga moti; raje je nekaj dni tiho in nato se kar naenkrat začne obnašat kot da nič ni bilo. To me strašno moti. Ni več tiste komunikacije med nama, kot je bila prej. In včasih zna odreagirat hladno kot led. No saj ni vedno takšen, vendar skrbi me, ker prej sploh nikoli ni bil tak. Mogla sem se malo izpovedat, da si olajšam dušo in z upanjem da ima katera podobne izkušnje in da mi bo napisala kaj vzpodbudnega. Mislite da je to samo vmesna kriza, ki pač pride med partnerjema? Je možno da na to vpliva tudi to, da se sama zelo veliko posvečam hčerkici in zato s partnerjem nimama toliko časa več zase? Čeprav se sama vedno trudim da mu pokažem kako ga ljubim......vendar velikokrat dobim to vrnjeno veliko manj intenzivno. Ali pa to pač pride in mine, ko otroci malce zrastejo in ko zveza postane bolj zrela?
|
|
|
|