mausikaa -> RE: Nismo še obupale kljub 40 + (9.7.2009 15:37:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T Mausika, to so pa drugače dobre novice po HSG, če je vsaj na eni strani vse ok in so jajčniki prehodni... Kaj je adhezija ne vem. Daj povej, kako je bilo na HSG. Te je kaj bolelo? Koliko časa si čakala? Kako si dobila Drobniča? Jaz sem tudi slišala, da v istem ciklusu naj ne bi zanosila, pa da ti dajo itak ene antibiotike, da ne dobiš vnetja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Potem tudi zanositi itak ni priporočljivo... No, tudi tale HSG ne more biti ravno nedolžna preiskava. Priporočil ti je nadaljne zdravljenje, kaj pa? A ni nič rekel? Midve sva nekje na istem trenutno... Jaz grem ravno zdaj enkrat po napotnico za HSG. meni ni bil tale HSG ni groznega, prideš potem pokličejo celo skupino v ambulanto, sestra razloži kaj bodo delali, dobiš dve tabletki spazmeksa, greš nazaj v čakalnico, počakaš cca. 1 uro, potem greš spet nazaj noter, se vležeš na mizo (tko kot pri ginekologu) vstavi "kljun" nato se nekaj prisesa na maternični vrat, in te malenkost "zategne" navzdol, nato ti pa vbrizga kontrast, s tem, da te opozori, da če bo zabolelo da poveš, meni niti ni bolelo, na koncu sem zaostokala, pa je rekel da je že konec, vmes se sestra pogovarja s teboj tko da te zamoti in vse mine tko hitr, da komaj dojameš da je to to! Nato sledi slikanje, pa potem spet vem v čakalnico, počakaš cca. 15 minut pa še enkrat na slikanje in nato čakaš cca. uro in pol na izvide! Ne dobiš pa nobenih antibiotikov, edino navodilo, da če bi dobila vročino in krče da takrat pa na ginekološko urgenco. Jaz sem se počutila čisto ok, sem pa preventivno počivala - beri lenarila in se pustila crkljati ;-) Tko da brez strahu, se da preživeti, edino sproščena moraš biti! Drobnič je bil pa čisto slučajno tam. je pa res krasen, se ni nič vtaknil v moja leta, očitno nas je takih z 4 spredaj zelo veliko zadnje čase
|
|
|
|