24.teden -> RE: rojeni v 24. tednu (13.1.2009 8:08:51)
|
Lep pozdrav, ..." to so otroci posebnega Boga" .......resnično, ti naši otroci, so posebni...vsi so pravi pravcati BORCI. Toliko energije, ki jo imajo, tudi takrat, ko smo mi starši na dnu, se oni borijo. Vsak dan nam vračajo ljubezen preprosto samo s tem, da SO. Ti otroci, ki rastejo in zorijo, se borijo v inkubatorjih, dajejo tudi nam staršem prav posebno moč in neskončno brezpogojno ljubezen. Veliko nas naučijo, predvsem to, kako biti in ostati močan, kako ljubiti, se na nek način žrtvovati in hkrati s tem, ko vse to dajemo, dobivamo nazaj. Verjetno je prav to tisti krog, ki pravi: kolikor daš, toliko dobiš...Vsi vemo, da tako v življenju pač je- vse je samo dajanje in sprejemanje. A pri teh naših otrocih je to še toliko bolj očitno. Zato razmišljam, tudi vi, ki ste mi na tem forumu pisali vse spodbudne besede, ste mi na nek način zelo pomagali in se sprašujem, kako bom lahko to povrnila vam, verjetno že samo s tem, da na tem forumu sodelujem in tako lahko nekomu s preprosto besedo HVALA, povem da sem vam hvaležna. Verjetno pa ve mamice same veste, ker ste vse to že občutile, jokale in trepetale hkrati pa doživljale neskončno srečo že samo s pogledom na svoje male otročke. Zato imam samo eno željo, da bi bili ti naši otročki zdravi. In srčno upam, da bo to željo ta POSEBNI BOG, tudi uresničil...samo ena želja za vse otročke- preprosto mora delovati...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Maša se drži in je res pridna, sedaj gremo počasi naprej in bodo opazovali njen trebušček, počasi bomo šli na hranjenje s flaško in srčno upam, da bo njen trebušček vredu. Imejte se lepo in veliiiiiiikooooo cartanja vsem mamicam in atekom.
|
|
|
|