biba 78 -> RE: rojeni v 24. tednu (7.4.2009 12:49:25)
|
Za Sočo je pa tako: ko bosta doma, si boš morala izbraz pediatra....ta te bo kasneje napotil na nevrofizioterapije....tam ti bo zdravnica pregledala Mašo, napisala zdravniško poročilo in napotnico za Sočo, na kar boš ti vse skupaj lepo poslala v Sočo...potem ti bodo iz Soče poslali pisno vabilo na pregled, kjer ti bodo Mašo pregledali, sestavili program zanjo in te datumsko naročili na sprejem. Priporočam ti, da takoj ko bosta doma, to začnš urejat, kajti čakalne dobe so zelo dolge. Je pa še ena stvar, za katero mislim, da je dobro da veš...pripada ti voziček za Mašo...Ta voziček je ortopedski, na njem imaš možnost pritrdit respirator, aspirator in je vsekakor dober za Mašino držo. Jaz bi na tvojem mestu poklicala v Sočo, se dogovorila, da bi prišli premerit Mašo že v bolnišnico, ter da čimprej naročite potem voziček in bi ga že mogoče ob odhodu domov imele. Pri tem moraš bit pazljiva, kajti v tem primeru se ta voziček šteje kot nadstandardni in ga je trepa doplačat. Zato se prej pozanimaj, kako in kaj, da te nebi slučajno preveč šokirali, ko te bodo klicali iz zavarovalnice, da moraš doplačat 600eur...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Namreč to je doletelo ravno mojo kolegico... V Soči pa se obrni na dr. Damjanovo..enkratna ženska... Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.... pa srečno
|
|
|
|