diploma- koncentracija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

cofka -> diploma- koncentracija (7.4.2005 10:13:42)

Zivjo nosecke!
Me zanima, ce se srecujete tud ve z enakimi problemi. Na fakulteti imam za opravit se nekaj "formalnosti" do zakljucka. Sem v 30 tednu in totalno nezainteresirana za delo, mal mi je kar vseeno, pa vsi mi pravijo naj sedaj na :duda: pazim in se mi ne da cisto nic:zmeden:. Me zanima, ce je to sloh normalno:zmeden::zmeden:?!?!
A je se katere tuki, ki hoce pred PDP diplomirat in pa kaksen nasvet bi rabila za v spodbudo.

Cauci!!

Grascakinja -> diploma- koncentracija (7.4.2005 10:22:24)

Daj zdaj, ker potem, ko pride malo dete, boš definitivno še težje!
Držim pesti!:rozica:

Čiračara -> diploma- koncentracija (7.4.2005 10:25:44)

Jaz sem že ena izmed teh,ki se ubadajo z enakim problemom kot ti:(. Tud jaz nimam motivacije, ne volje ampak se nekako prisilim, da vsaj 3-4 dni na teden delam na diplomi.Poleg tega pa hodim še v službo in domov pridem brez volje, da bi doma spet šla pred računalnik.
Imam jo nekje pol napisane, PDP pa imam 20 septembra. Vem,da bo težje delat z enim malim kričačem, zato se trudim kolikor gre.
Če mi bo to uspelo naredit do septembra nimam pojma:sloncek:

LP in veliko uspeha:rozica:

pixel -> diploma- koncentracija (7.4.2005 10:36:49)

Jaz sem v 27 tednu in mam tud "sam" diplomo za narest. Problem je v tem, da mi mentor že pri dispoziciji tok komplicira, da jo že dva meseca popravljam. Ne da se mi več, tud jaz bi rajš po službi po trgovinah hodila in zapravljala. Bomo videli kako bo, potrudila se bom to spacat do konca, če ne bo šlo bom imela pač zagovor pol enkrat..

SašaR -> diploma- koncentracija (7.4.2005 10:44:20)

Jaz v tem trenutku še ne vem ali sem ali nisem :nosecka:, ker se ne upam naredit testa, trebuh me pa ful boli, k me ponavad ni nikol.
Tud jaz bi rada diplomirala čimprej imam pa še dva izpita, vendar sem tud za diplomo že neki nardila (dispozicija je bila v prvo OK, tak da zbiram material,...).
Upam da bo čiprej mim.
Potruditi se moramo, ker pomoje bo potem bolj slajše, ker nas ne bo nič žulilo.
LP

Teya -> diploma- koncentracija (7.4.2005 11:13:46)

tudi jaz, na žalost, spadam v to skupinico :( dvomim, da mi bo sploh uspelo...:zmeden:
vsaj dan se namreč zadovoljim s sklepom, da jutri pa res! :ups:

srečno vsem! :rozica:

maja&m -> diploma- koncentracija (7.4.2005 11:27:12)

Živjo!

No jaz pa sem takšna,ki je diplomirala pred porodom.z diplomo sem sicer odlašala preeedolgo in potem je bila nosečnost tista,ki mi je dala motivacijo da spravim zadevo do konca.In sem jo.Diplomirala sem decembra,rodila marca.Punce nič študirat,hitro diplomo pisat.Otroček naj bo vaša motivacija.Sedaj je pravi čas da diplomirate.Ko boste rodile ne bo več toliko časa.
Pa še ena skrivnost-komisija je do nosečnic bolj ali zelo prizanesljiva.

Pa obilo uspeha in da čimprej diplomirate,pa ne pozabite božati bušijev dokler jih še imate.

Lp

Maja in mali Urban

dory -> diploma- koncentracija (7.4.2005 11:35:53)

Jaz sem v nosecnosti skup spravljala diplomsko,a mi zaradi menjavanja volje ni ratal,da bi jo spedenala do poroda..pa se prehitel me je...tko da sem sla na zagovor dva meseca po rojstvu...tamal je sel kar z mano :)

Dari -> diploma- koncentracija (7.4.2005 11:39:07)

Jaz tud moram še diplomirat, PDP pa že 18.7. Ravno včeraj sem nesla diplomsko v pregled mentorju in upam da ne bo treba kaj ful popravljat. Rada bi vsaj junija že diplomirala. Sem pa tud jaz odlašala predolgo - 1 leto. Sem se vmes poročila, pa zaposlila in mi je vse načrte zmedlo. Držim :miska: da nam usem uspe. Dajmo se potrudit, da ne bomo pol skrbi stresale ne neše :duda:.

Zdaj pa za knjige :nosecka:

SU -> diploma- koncentracija (7.4.2005 12:21:21)

Jaz sem opravila zadnji izpit v 6. mesecu. Zdaj pa še diploma, ampak ne bo pred PDP, ker ga imam 10.4.! Bom pa potem verjetno malce klela, ker nisem bla prej bolj pridna :ups::)-. Ampak tudi jaz ne najdem volje. Vse drugo prej, pa če počistim ceeeelooo stanovanje...:ups::)- LP, Saša

pika78 -> diploma- koncentracija (7.4.2005 12:24:21)

Jaz bi pa rada še 3 izpite naredila pred porodom na podiplomcu (sem v 31. tednu), ampak kar nekako ni volje in koncentracije za to...
No, saj nekaj po službi še študiram, ampak kaj ko je treba še na 1000 drugih stvari mislit - stvari za otročka pripravit, rihtat porodniško...
Je pa res bolje prej to naredit, ker potem bo verjetno precej manj časa.
Tako da nisi edina, ki ima take probleme.
LP!

teta beta -> diploma- koncentracija (7.4.2005 12:34:58)

Hvala bogu, da je mimo!!! 10 mesecev od moje diplome!!! :bravo::bravo::bravo:

Veliko uspeha! Po moje se splača malo bolj potruditi zdaj, potem ko se rodi otrok vam bo to tazadnja skrb.

Čičica -> diploma- koncentracija (7.4.2005 14:08:21)

Oj, sotrpinke!

Tudi sama se trudim s pisanjem dipome, pa me malo daje koncentracija. Jo pa imam, ko veselo brskam po RR - zanimivo, ne?! :ups::ups::ups:

Se je pa treba spravit k pisanju; jaz nameravam diplomo napisat do poroda, zagovor bom pa mela potem.

OK, dovolj čvekanja, grem "ustvarjat"!

Pridna jaz :bravo:

MojcaG -> diploma- koncentracija (7.4.2005 14:34:28)

oj!

sem vesela, da nisem edina.. meni se tudi da vse druga prej, kot pa z diplomo ukvarjat, a po drugi strani bi pa že ful rada bila konec... sej bo šlo, v roke se moramo vzet punce!! katera začne?:)-

zi&mm -> diploma- koncentracija (8.4.2005 10:47:34)

Ojla,

no; jaz sem diplomo pridno spisala in jo prejšnji mesec oddala v pregled profesorju, ki mi je komaj včeraj poslal odgovor nazaj in hoče da mu eno poglavje v podrobno odbelam :((:(:(( tako da na žalost mi verjetno do PDP 18/05 ne bo uspelo.
Moram pa reč, da mi je nosečnost kr pomagala pri pisanju diplome čeprav sem ostala brez službe čim sem povedala, da sem noseča, vmes sem morala še en izpit nardit, pa še poročila sem se; je blo kr pestro ampak sem našla čas tudi za pisanje diplome.

Kr korajžno in brez strahu,

Uživajte v :nosecka:.

Lp z :morje:,

:nosecka:Mili

ŽELJA -> diploma- koncentracija (8.4.2005 10:58:44)

Oj!
Da se še jaz priključim, sem naredila:bravo::bravo::bravo: zadnji izpit in se mi zdi da sem bolj srečna kot bom pol ko bom diplomirala. Mi je ta izpit kravžlu živce tok časa, da sem mislila da bom pustila faks. Pa je mimo. In zdej me živ bog ne ustav, da ne bi diplomirala pred rokom, čeprov mam res še kar nekaj časa saj sem iz kluba novemberk. Komi čakam da se vsega rešim. Punce splača se, ker vse dobr vemo, da bo polj še toliko lepše. Dojenček in SAMO dojenček, crkljanje,... Nobenih pritiskov iz podzavesti.
Jaz držim pesti:miska: za nas vse, še najbolj pa za tiste, ki se vam dan D bliža, pa se trudite.
Veliko sreeeeečeeee!!!!!:sloncek:

Stran: [1]