vrhnika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

tinčica -> vrhnika (7.4.2005 10:08:18)

a je katera iz Vrhnike me zanima ce katera kupuje cevlje v KARI rabla bi sportne superge na tak nacin kot so puma al pa podobne a imajo kaj izbire?
lp

.ču -> vrhnika (7.4.2005 10:14:04)

Oj!
Nism iz Vrhnke,mogoče ti bo pa v pomoč tale stran.Jes sm z njimi ful zadovoljna:)
Pa lep dan:)

http://www.superge.si/html/svn/home.shtml

borovnička -> vrhnika (7.4.2005 10:16:10)

ja, jest sem iz vrhnike. sem tud vedno v kari kupovala čevlje, ampak me že dolg ni blo tam, tko da ne vem kaj majo... maš pa v bivši loki uno športno trgovino intersport, tko da majo po mojem tam

sašaš -> vrhnika (7.4.2005 10:54:36)

Oj!

Jaz ŠE nisem iz Vrhnike. Sm pa bla prejšnji teden nazadnje v Kari - pa še nikol nism bla tolk razočarana. :( Kar je lepo (oz. je blo men všeč) je kr drago. Se mi zdi, da so bli včasih full pocen!

Lp :muca:

borovnička -> vrhnika (7.4.2005 10:58:03)

ja na vrhniki je kara mela vedno ful velik izbire, lepe čeveljčke, pa tud cena je bla ugodna. Kako je pa zdej pa ne vem, ker me že dolg ni blo tam.

tinčica -> vrhnika (7.4.2005 11:20:17)

ma nej se grejo solit, vcasih so imel tok izbire pa ugodne cene no zdaj pa taK NIC, figule fagule.

mamsi -> vrhnika (7.4.2005 20:23:04)

Ja res so se poslabšal, men se je že zgodlo, da mi je podplat na škornju odpadu ko sem jih mela samo parkrat obute. Cene kvalitetnih so visoke, tko da se splača pogledat še drugje, samo verjetno na Vrhniki ne bo prov dost izbire:zmeden:

Stran: [1]