|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev v tretje
20.12.2008 14:13:44   
Anonimen
ojla punce nekaj me zanima imam 2 otroka 9 in 5 letuser posted image user posted image   sedaj sm se pa z novim partnerjem odločila da bova imela enega skupnega vendar se že 6 mesecev trudiva pa ničuser posted image ! ali ima še katera take izkušnje? naj še povem da sem pri prvih dveh  brez problema zanosila res pa je tu da sem obakrat jemala dabroston ker nisem imela redne M  vendar jo sedaj imam že 1 leto točno na 28 dni! kaj vi mislite?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 21.12.2008 13:16:04 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lll
20.12.2008 16:00:35   
sončekm
Verjetno si že prebrskala forum in opazila, da je zelo veliko oz. ogromno punc, ki ne morejo zanosit že več kot eno leto oz. že več let. Tako, da je tega ogromno in vedno več. Kolegica je tudi za ta drugo punčko zelo dolgo čakala, da je zanosila, prvo je pa zelo kmalu.
Držim pesti, da ti uspe v najkrajšem možnem času!!!! user posted image user posted image user posted image        user posted image

Ljudje smo angeli z samo eno perutjo, zato lahko letimo samo objeti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2008 18:24:01   
anabanana
Po mojem je še prezgodaj za obupat.

ko bo eno leto mimo pa se pojdita pregledat, še posebej partner, če praviš, da ti prej nisi imela problemov. A on ima kaj otrok od prej?

krepat ma ne molat

(odgovor članu sončekm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2008 20:53:16   
Anonimen
ne nima nič otrok in tud mlajši je  od mene !sam to je verjetno prednost?!

(odgovor članu anabanana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2008 21:10:49   
giotti
Oj,
ja, če maš manj kot 35, počakaj še kak mesec, saj si konec koncev dvakrat že zanosila in rodila. Če imaš pa več, pa se oglasi v neplodnostni ambulanti. Tako to gre, starejše naj bi prišle po pol leta poskušanja, mlajše po enem letu.
Vsekakor pa gre lahko partner "brez bolečin" na samoplačniški spermiogram. Da se ne izgublja časa, če slučajno ima slabe plavalčke. Drugače pa leta pri moških niso kakšna huda ovira oziroma prednost, praktično imajo lahko otroke celo življenje, če le lahko delajo ljubezen, kot je treba user posted image

Veliko sreče ti želimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ime za fanta
Olija

Robert (24%)

Denis (26%)

Mihael (25%)

Maksim (24%)

Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!