nanč -> RE: že imate vsa darila? (21.12.2008 20:31:00)
|
Nanč, po svoje imaš vsekakor prav... vendar je meni tako fajn, če so darila pod smrekico. Mi se že nekaj let obdarujemo samo simbolično...torej...kakšno olivno olje, balzamični kos, salama, karta za pranje avta....tam nekje do 10€ in to samo darila, ki jih potem resnično uporabimo. Sama sem kofetarca in sem resnično vesela kakšne kile kave v zrnju pod smreko. Več ne rabim. Pri otrocih pa smo radodarnejši. Je pa res, da se tudi "moramo" obdarovati, ker je moj ta starješi sin sedaj v takšnem obdobju, da bi se mu zdelo čudno, da če smo pisali pismo dedku Mrazu, zakaj potem midva na primer, nimava darila pod smreko??? Očitno bi pomislil, da je kaj narobe s to zgodbo o dedku MRazu ali pa da nisva bila dovolj pridna in zato nisva dobila darila... TO bi bila pa bolj slab vzor otrokoma, kajne? Ja,sej bomo se tud mi obdarovali za vrednost 10-ih evrov,ampak se hitro nabere150e.>Glede božička sem pa že sama razmišljala ja,kako bo zgledalo,če bo pod smrekico samo darilo za otroka.Boma si že kaj izmislila,npr;da si nisma nič zaželela ali kaj podobnega.Opažam,da je vse več ljudem v breme(tudi finančno)kupovati darila,pa ne upajo priznati.
|
|
|
|