Strije (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bejba -> Strije (7.4.2005 9:23:21)

Sem ena izmed "srečnic", ki ji je nosečnost za sabo pstila strije :(. Imam jih na spodnjem delu trebuha in so po skoraj 6 mesecih še vedno rdeče oz. roza :zmeden:. Zanima me kdaj postanejo bele in ali ste se ve kaj mazale in s čim?
Dobila pa sem jih zadnja dva tedna nosečnosti :((:((:((.

LP; Bejba

Anonimen -> Strije (7.4.2005 9:36:47)

Evo še eno "srečnico" :(( .

Zdaj po 17 mesecih jih skoraj ni več. se pa nisem z ničemer mazala. No, saj veš, ne da jih ni več, le ne vidi se jih. So pa bile do pred kratkih še kar zelo očitne.
Daj času čas, telo rabi, da se spet privadi.

Magi* -> Strije (7.4.2005 9:56:42)

jaz jih mam tudi polno. pa še trebuh je ful izbočen. sploh noče nazaj notri, pa tako lep ploski je bil prej. sicer so ostali "deli postave" že skoraj čisto taki kot so bili prej. ampak ta trebuh... a bom celo življenje zgledala kot ET vesoljček?

Anonimen -> Strije (7.4.2005 10:33:35)

Magi saj bo verjetno katera zavila z očmi ampak jaz zase mislim, da prav fejst zgledam. Mislim postavo, zdaj, ko je tud trebušček kar nekam skopnel in so se strije potuhnile.

Samo najbrž bo pa pri tebi tudi še nekaj časa trajalo.
Jaz zdaj po letu in pol lahko rečem, da sem zadovoljna sama s sabo.

N&N&D -> Strije (7.4.2005 11:31:36)

Ravno sem nameravala postaviti isto vprašanje. Ker sem tudi jaz ena izmed "srečnic", tudi mene zanima, kdaj strije postanejo manj očitne - svetlejše.
Magi trebuh pa tudi meni noče sam na isto mesto, kot je bil :hudicek:. Očitno bo potrebno malo bolj potelovaditi pa bo :). Je pa že veliko bolje, kot na začetku, saj me je tašča vprašala, če imam še enega notri, ko sem prišla domov, tak trebuh mi je ostal :)-.

ninč -> Strije (7.4.2005 14:52:17)

Lep pozdrav!

Jaz sem se v času nosečnosti in tudi po porodu mazala s kremami proti strijam.Ni nujno da je ravno krema proti strijam le dovolj mastna mora biti.Meni so po štirih mesecih strije izginile.Poskusite katero kremo proti strijam in vam bo mogoče pomagala.Veliko sreče.:)

Magi* -> Strije (7.4.2005 21:26:32)

:bravo::bravo::bravo: Alja. tudi jaz sem si čist všeč, če trebuh odmislim. mam prvič v življenju poštene joške;) ma bo tut trebuh že še šel. je bil zares velikan.

Pa še za N&N&D: jap, bo treba delat trebušnjake, se strinjam. ni druge. do :morje: mora it.

kar se pa tiče strij, jih pa pač ene dobimo ne glede na to kolk se mazilimo. jaz sem se mazala 3X ali pa še večkrat dnevno - pa evo njih. strije mislim.

Stran: [1]