kajsica -> RE: Alkoholik ali veseljak? (20.12.2008 11:22:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Jaz mislim da so tele reakcije tukaj na forumu pretirane, saj kamilija sama praviš da se ga napije za kakšen rojstni dan ali novoletno žurko. Meni se to ne zdi nič takega in nobena katastrofa. Če je drugače ok, to pomeni da se vredu razumeta, da ti ne teži ko pride pijan domov in da ni kakorkoli nasilen, pa pusti mu te njegove žurke. Nisem dobro razbrala, pa saj to ni več kot 1x na teden v povprečju ali? Če je to recimo 1 tedensko (pustimo zdaj veseli december) potem jaz nebi delala iz tega katastrofe. Če pa se počutiš odrinjeno, ker si sama z otrokom doma, pa skleni z njim kakšen deal, recimo on gre v petek s kolegi praznovat ta pa ta rojstni dan, ti pa v soboto s kolegicami v savno ali kaj, pa naj on čuva bebo, pa bosta imela oba nekaj od tega. Sicer si pa napisala, da je star 30 let, pa saj pri 30-ih še nismo za v penzijo. Mnenje vsake posameznice in to je moje mnenje. Če bi se mi ga moj dragi napil enkrat na teden.....ulala...to bi bilo zame absolutno preveč. Če ne more svojega prostega časa prebiti z menoj.....raje s prijatelji in pijačo in da mi hodi tak domov, priznam JAZ bi znorela. Res je da pri 30 nismo še za v penzijo, samo nismo pa stari tudi ne več 20 let in če so tu še zraven družinske obveznosti.....saj pravim, to je moje mnenje, jaz tega ne bi nikakor tolerirala, na vsake kvatre ja, več pa nikakor ne. Mogoče sem res bolj nasprotna temu zaradi tega, ker sama izhajam iz okolja, kjer oče pije. Ne znate si predstavljat, kako to zgleda in me prav srce boli, ker svojega očeta ne povabim zraven na praznovanja, ker se ga vedno amortos napije....me je res v dno duše sram....Pa ni bil nikoli nasilen, samo napil se ga je in bruhal in šel spat....prijetno pa to ni. Me pa zanima samo eno vaše mnenje.....kako si odreagirale, če bi tako temo napisal mladi očka in bi povedal, da ga mlada mamica tako žinga naokoli....da se ga vsaj enkrat na teden napije in pusti detece samo doma? res me zanima vaše mnenje...bi potem takem to tudi tolerirale?
|
|
|
|