Čaj ponoči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Bejba -> Čaj ponoči (7.4.2005 9:14:00)

No, nekatere se me še spomnite, ko sem jamrala zaradi nočnega vstajanja in popravljanja dude našemu sončku. Sedaj se moramo pohvaliti, da že kakšne štiri dni ponoči spimo brez dude :bravo:. Zaspi z dudo, jo vrže ven in ponoči je več ne dobi. Vendar se še vedno zbuja, vendar redkeje. Prej smo npr. vstali cca 5-6x na noč, sedaj cca. 3x (razen danes ponoči, ko ga je nekaj metalo :(). In sedaj ponoči ko se predrami, hoče čaj. Popije par požirkov in nazaj zaspi. Saj mi ni tak problem, ker imam čaj pripravljen pri njegovi posteljici in mu ga dam, ko želi.
Zanima me samo ali ga lahko tudi tega odvadim ali je res žejen ponoči (to malo dvomim, ker naredi le par požirkov, pa je zadovoljen).
Bili bi namreč skrajno veseli, če bi lepo prespali celo noč (kdo pa ne bi bil, a ne?).
Torej ali ga odvaditi čaja ponoči ali ne in kako?

LP; Bejba

Bejba -> Čaj ponoči (7.4.2005 9:16:00)

Se opravičujem za podvajanje teme :zmeden:.

Carmen -> Čaj ponoči (7.4.2005 9:27:55)

kako pa veš, da hoče čaj? pa poizkusi z dudo in morda se čez nekaj časa ne bo več prebujal. Jaz mojo pupo okrog 2.00, ko se zbudi zaradi vetrov, obrnem na drugi bok, dam dudo in spi naprej. Dudo sama ven vrže. Sicer so pa mulčki tako različni....

Bejba -> Čaj ponoči (7.4.2005 9:58:21)

Carmen, dudo smo ponoči ukinili ravno zaradi tega, ker se je vedno prebudil, ko mu je padla iz ust in smo zato mogli vstajati x-krat na noč. Še vedno pa ne zna sam nazaj zaspati, ko se ponoči zbudi. Ne vem kako ga naj to naučim :zmeden:.

mehurčica -> Čaj ponoči (7.4.2005 14:14:44)

Jaz sem mu namesto mleka začela dajat vodo. In se mu ni splačalo več vstajat-ker mu voda ni tak dobra.:)-

mehurčica -> Čaj ponoči (7.4.2005 14:15:49)

BTW, jaz sem začela s to varjanto, ko je bil star skoraj 9 mesecev. Prej se je pa dojil.

india -> Čaj ponoči (7.4.2005 19:33:52)

Jaz mu ponudim flaško z nesladkanim čajem, pa mu ni všeč, zato, dva ali trikrat potegne, potem pa flaško sam odloži.:miska:

Stran: [1]