ronja
|
Ali pa je postala arogantna in samovšečna in te lepo izkorišča. Po mojem ne, ker bi sicer lepo sprejela darilo in ga nažicala še za kaj, ne pa da ga je jezna treščila po tleh! To pomeni, da je besna, nedvomno ima nek razlog... drum, pa si ji povedal, da si pa ti ne želiš, da odide? Da jo imaš rad? Povej ji, da si zmeden, ampak da bi rad, da rešita situacijo in jo čisto odkrito vprašaj, če bi bila pripravljena probat. Glede njenih ciljev je dobro, da jih ugotovita - oba. Ko se pogovarjata, ne odnehaj, če ne razumeš, kaj ti govori - vprašaj še enkrat, da bosta počasi prišla do tega, kar ti želi povedat in boš ti to tudi razumel. Mislim, da je dostikrat problem v tem, da se ljudje prehitro nehajo/mo pogovarjat. Včasih je zato samo kakšna pot več, drugič so pa posledice večje... Ne ji pa metat pod nos, da še sama ne ve, kaj hoče, ker bo tako samo še bolj jezna (tega si pa ne želiš ). Če lahko, sočustvuj z njo - v smislu, rad bi ti pomagal, ampak res ne vem, kako. Povej mi, pa veš, da se bom potrudil po svojih močeh... Ti pa lahko povem, da sta se mojadva tudi počutila kot poraženca, ko sta se ločila, ampak ju otroci nikoli nismo tako videli (res da smo bili starejši in smo vse skup lažje razumeli, ampak vseeno). Jaz sem bila čisto paf, ko je oče enkrat to omenil! Meni ni padlo na pamet, da bi bil zato poraženec! Mislim, da tvoji ženi še daleč ni vseeno zate, saj bi si sicer omislila svoje življenje vzporedno mimo tebe in te lepo ignorirala, kot da te ni! Ampak ona te ima še vedno rada, zato jo boli, če se skregata, zato joka in zato se jezi in zato te hoče prizadet in vrže tvoje darilo na tla! Če bi ji bilo ravno zate, se ne bi s tem trudila, ne bi zganjala scen, vzela bi lepo kulturno darilo in se ti zahvalila in nasmehnila in bila hladna kot led pri tem! Ampak ona je daleč od hladnosti... Tako da se imata po moje oba še kar precej rada, samo na takooo blesav način si to kažeta, da je joj! Ampak to se da spremenit.
|