Aja32 -> Žalostno.... (7.4.2005 10:56:31)
|
No, da pristavim še moj lonček. Sem ena od vodilnih oseb v podjetju - nad menoj oz. moj šef je lastnik podjetja. Pod seboj oz. v mojem oddelku je zaposlenih 9 ljudi. Da bi katera od mojih zaposlenih prišla in mi povedala novico, da je noseča, bi poskočila od sreče. Gre za to, da to podjetje popolnoma nič ne stane, edino kar je mora poskrbeti za nadomestilo. In kot odgovorna oseba pravim, da če je volja, se lahko to naredi brez problema. Za ta čas pač vzameš za določen čas ali pa prerazporediš delo med druge zaposlene in za pomoč vzameš študenta. Resnično se vse da, če se hoče. Je pa njena reakcija "več kot sramotna" in moralno neodgovorno. Sploh pa ker je "ženska"!!! No, jaz sem zdaj tudi v poziciji, ko bom povedala svojemu šefu oz. lastniku, da sem noseča. Je pa res, da bom svoje delo prerazporedila po oddelku, vsakemu dala del odgovornosti in poskušala to zadevo na najlepši način izpeljati. Tudi zaposleni morajo imeti občutek, da so sposobni in da jim zaupaš. Pač bom med nosečnostjo tudi malo več v kontaktu s službo (na žalost se ne bom mogla čisto odklopiti), ampak mislim, da to ne bo problem. Kot pravi - če je volja, je tudi rešitev. Toliko z moje strani. A:nosecka:
|
|
|
|