dojenč -> RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** (10.1.2009 18:33:00)
|
tudi, jaz se strinjam, z vsemi, ki zelijo zaključiti kregarijo,mislim, da smo se žacele družiti preko foruma, iz istega razloga, ker smo postale mamice,prvič ali drugič ali tretjič, to nima veze,lepo je da tiste ki nimamo dovolj izkušenj, z otroki, ki se od njih očimo itak celo življenje, ni prav da napadate tiste, ki pač postavljajo mal bolj čudne vprašanja, pač ne odgovoriš, pa je to to.zadnjič ko me je ena( ne vem ktera napadla zaradi albert keksa, tak mimo grede, moj otrok še je živ, sem se zelo nelagodno počutila, ene imate slabe izkušnje, druge dobre, zato se mi ne zdi prav da ena drugo napadamo(le v primeru, če bi otroka pustila samega doma celi dan) če katera zastavi čudno vprašanje ga zagotovo zato ker je v dilemi, in mislim da smo tu zato, da si povemo, pomagamo in svetujemo. ko smo ble nosece je bilo prav prijetno, zdaj pa je ena bolj pametna od druge, in po resnici povedano, nimam več takšnega veselja do RR, kot sem ga imela prej, vem da boste rekle nekatere, naj se izpišem,ali naj grem dol, ampak v vasi družbi je res lepo. TAKODA ZAKLJUČIMO S TEMI OTROČARIJAMI, ČE PA NE MORAMO PA SE VIDIMO NA TRENJIH[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (BOM PA NA rr ODPRLA TEMO TRENJA) RADA VAS IMAM, PA BODITE STRPNE.
|
|
|
|