sandra123 -> RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** (8.1.2009 11:45:22)
|
Dan[sm=smiley1.gif], pa hvala za čestitke za naših 5.mesecev[sm=smiley31.gif]... Oh, sem se šele zdajle uspela za računalnik spravit[sm=zmeden.gif], ja sta mali dve pol [sm=hudicek1.gif] danes...sta bili od 7.30 do 11-ih pokonci[sm=zmeden.gif]...ponavadi pa že ob 10-ih nazaj zaspita za 1 urco[sm=zmeden.gif]... Mislim, da sem odkrila glavnega krivca za odpor pri hranjenju....Taja ima nekaj belih pikic po jezičku, zgleda, da je soor pokasirala - pa saj ni čudno, ker v usta tlači vse živo - danes je še cof od kape tiščala v usta[sm=smiley36.gif]...No, pa prehlad je zgleda tudi malo kriv za to, da nimata apetita, kajti danes mi tudi Teja štrajka na flaši, je pa drugače zelo navezana na flašo...No, moje prsi so pa tik pred eksplozijo[sm=smiley36.gif]...ja, kar naprej sta pri prsih, pa vem, da je včasih to samo malo cartanja, ker nekajkrat potegneta, potem pa zaspita[sm=smiley1.gif]... Ja, pa naša Tina je včeraj končno nakazala, kako jo ljubosumje daje[sm=smiley13.gif]...se je [sm=love.gif] izpovedala[sm=smiley13.gif]...Je rekla, da nje sploh nimava rada, ampak, da imava rada samo dojenčici[sm=zmeden.gif]...Jaz seveda razumem, da jo malo ljubosumje daje, ko je bila pa prej 7 let sama pri hiši in je bila vsa pozornost namenjena njej....Pa se veliko ukvarjam z njo, ampak, ker [sm=love.gif] ni veliko doma, sem posledično sama za vse 3T...in seveda moji mali deklici rabita čedalje več pozornosti in ju sploh ne smem pustiti sami, ker sta se obe začeli truditi z obračanjem iz hrbta na trbuh.....Ja, Tejo sem zadnji trenutek ujela za nogo, da mi ni direkt na glavo padla s sedežne, ko se je tako "čudno" kar naenkrat zarotirala na sedežni...No, pa imamo raztegnjen kavč, da imata dovolj prostora za gibanje, pa mi je vseeno skoraj dol padla, bila sem pa samo nekaj korakov stran, v kuhinji..... Nič, ker imam končno nekaj miru in tišine pri hiši, grem malo pospraviti, za likanje pa ne bo dovolj časa[sm=smiley13.gif]...joj te cote[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif].....
|
|
|
|