tejkaz -> RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** (6.1.2009 15:46:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka OK, sem se malo trudila, da se ne bi še malo vmešala v tole debato, pa mi ni uspelo... Kaj, če raje sprejmemo novo pravilo, da lahko vse brez skrbi komentiramo in dajemo pripombe na vse? Če kateri začne katera druga iti preveč v nos, ima itak en magični ukaz, ki se mu reče ''Blokiraj'' in se ji ne bo več potrebno matrati z branjem dotičnih komentarjev. Moti me pa predvsem to, pa brez zamere tejkaz, da se začnejo tu gor pisati komentarji v stilu, da je komu nekaj pritisk dvignilo, pa noče povedati, kaj. Nimam ravno namena preveč razmišljat, če sem slučajno jaz tule gor začela s kakšno ''dvomljivo'' temo in če se bo kakšno moje vprašanje komu zdelo preveč mimo. Na forumu, kjer moram paziti, kaj rečem, se mi pač res ne da sodelovat. Ja, tudi meni se zdijo albert keksi pri 4 mesecih totalno mimo. Prav tako se mi zdi tudi uvajanje GH na vsak način že pri 4 mesecih malo hitro (mene pa peče vest, ker sem s tem začela pri 5 mesecih, pa še to zato, ker je dojenje tako zavračal). Pa tudi tega, da bi dala svojega 4-mesečnika v varstvo svoji mami za nekaj dni, sama bi pa bila doma, ne razumem najbolj, ker sama tega niti pod razno ne bi naredila... Od zdaj naprej pač ne bom več samo tiho, če me bo kaj ''zbodlo''. Pa mislite si, kar si hočete. Itak že dolgo doma poslušam, da me bo moj jezik še tepel in da ne znam nobene stvari zavit v celofan. In kot sem že rekla, če katero moje mnenje moti, me blokirajte, pa bo stvar rešena! Sori, Gajka, ne bom več. Bom od zdaj naprej še bolj komentirala. Ste itak takoj opazile, da mi tema GH kocine dvigne. Zmotilo me je ko je Dojenč napisala, da daje Žani albert keks, zmotilo me je, ker nekatere (ne vem več katere) postavljate svoje otročke na noge, moti me prav tako kot tebe, po vsej sili GH, moti me tatly, ki sem ji na dolgo in na široko napisala zakaj ne k P, pa je kljub temu odprla novo temo, čeprav smo ji vse tukaj svetovale kaj naredit, očitno ne prebere vsega, če me bo od zdaj naprej kaj motilo, bom napisala, kaj me moti, prav? Občudujem vas vse po vrsti, vse ste se odločile da boste vzgajale majhno nebogljeno bitjece, vse ste zanj najboljše mamice. Gajka, ti si super mamica z močno jekleno voljo. Naj te ne peče vest glede GH-ja. Očitno je bilo treba. Naty, nič nisem huda. Na tej slikici je Jaško še šlank. Uf, grem rešit Jaša.
|
|
|
|