sandra123 -> RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** (6.2.2009 22:29:47)
|
Čer...končno vse 3T spijo...no, mali dve sta zaspali že ob 19.30, ampak smo že imeli eno hranjenje[sm=zmeden.gif]...No, pa [sm=love.gif] in Tina sta pred dobre pol urce prišla od dr.[sm=smiley13.gif]...je Tina začela prej jokat, da jo ful ušeska bolijo, pa jo je kar peljal v dežurno amb....ima oba ušesa vneta, pa še grlo zraven, smo na antibiotiku[sm=smiley13.gif]....Upam, da bo vsaj lahko spala danes ponoči[sm=zmeden.gif], revica, čist aut je bila[sm=smiley13.gif], pa ima drugače zelo visok prag za bolečino... Gajka, ja, Tina ima čez 14.dni počitnice, pa še ne vem, kako se bova z [sm=love.gif] organizirala glede tega[sm=zmeden.gif], jaz upam, da se me bo vsaj za kakšna dva dni usmilil in se mi pridružil pri teh najinih 3T, ker drugače se mi bo [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]...Zdaj sta še mali dve postali zelo pozornosti željni, je kar malo kriza, ko moraš na tri oz. štiri konce bit razdeljen[sm=smiley1.gif].... Erin, mali pa ful dobro sede v ta stolček v bani...mi spet kot en direktor deluje[sm=smiley36.gif][sm=smiley20.gif], pa zelo dobro napredujeta s kilažo[sm=smiley1.gif]...Pa mi smo tudi poskusili marelico od Hippa, pa jima je bila bolj tako za silo všeč[sm=smiley1.gif]...1. sta pa GH dobili uradno 29.12., korenje (pred tem sem jima pa dajala vsak dan malo riževe kašice v mleko...od 8.12. dalje, ampak to ni bila v bistvu še njuna pojedina[sm=smiley36.gif]).... ZojaMiša[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za šoping[sm=smiley1.gif], se pa tudi jaz pridružujem temu, da nisem najbolj seznanjena s cenami vsega kar imam namen kupiti[sm=smiley2.gif]... Kaja02, lepe slikce, pa mi tudi imamo tega Bumbota[sm=smiley36.gif]...no, imamo 2....je pa drag kot [sm=hudicek1.gif], ampak meni je glavno, da mali dve uživata v njem[sm=smiley1.gif] Buhtlčk, te Linotove kašice smo mi že poskusili (koruzo in tisto z banano in jabolkom), pa moram povedat, da je ta z banano in jabolko zelo okusna, saj so notri pravi koščki banane in ima potem kašica res dober okus[sm=smiley20.gif], priporočam[sm=smiley1.gif].... Šibam jaz pod tuš, [sm=love.gif] je šel v Ce po antibiotik, pa je že na poti domov, jaz pa mu okupiram lapa, pa ne bo ravno navdušen nad tem[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nočko vsem[sm=smiley1.gif], pa lep vikend, če kam greste [img]http://www.ani3.dk/tekster-ny/t6/Ygs.gif[/img]
|
|
|
|