gajka -> RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** (26.12.2008 16:56:04)
|
Se pridružujem klubu prehlajenih, ampak zaenkrat samo jaz, ker drugi se prehladu še uspešno upirajo. [sm=smiley1.gif] Danes smo imeli v naši vasi žegnanje konj, sem še tejkoz s celo familijo srečala. Je moj [sm=love.gif] najprej mislil, da ima kar 3 otroke, ker je imela še eno nečakinjo zraven. [sm=smiley1.gif] Roku zdaj za fruštik (včasih tudi za večerjo) uspešno futramo riževo kašico narejeno kar na mojem mleku (na AM očitno ne velja, nam je to Rok s svojimi grimasami jasno pokazal), je nad njo zelo navdušen. Navdušenje nad korenčkom je precej manjše (ja, saj vem, slika izpred nekaj dni laže [sm=smiley9.gif]) in nam ne gre tako lepo po grlu, bom poskusila malo s kakšnim jabolčkom zmešat, da dobi vsaj kaj okusa. O recesiji pri mojih mlekarnah ni več ne duha, ne sluha, prej grožnja kakšnega mastitisa. [sm=zmeden.gif] Očitno je tisto črpanje tudi po 10 ml mleka po končanem podoju naredilo svoje in sedaj joški mislijo, da morajo celo hordo [sm=duda.gif] nafutrat. [sm=smiley36.gif] Samo škoda, da naš mali jedec še vedno rahlo štrajka, ko je govora o ''čistem'' mleku, riževe kašice pa mu, kot sem že omenila, skoraj ne morem dovolj hitro v usta dajat. Si bom pa mogla omislit kar en skafander za futranje, ker je s polnimi usti hrane tako luštno ''diža delat'' (kot se je enkrat izrazila Erin) ali pa je ravno takrat treba na veliko kihnit. [sm=smiley36.gif] No, toliko zaenkrat iz naših logov... [sm=smiley2.gif] miškolinček, cebrca, Zoja Miša, pa še katera druga - ena pika poka za vse vas in da se čimprej pozdravite. [sm=pikapoka2.gif] erta - [sm=smiley20.gif] za uspešno operacijo. Pa še zate ena [sm=pikapoka2.gif], da se ti leto 2008 nikoli več niti približno ne ponovi.
|
|
|
|