tejkaz -> RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** (20.1.2009 11:34:36)
|
Midva sva doma. Matejchi, za seznam 5,5 m, 6520 g in reci piši 71 cm. Ja, skrčil se je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jaša je prehajen. Ima malo vneto grlo in zato noče jesti. Bil je zelo živahen, P je rekel (Našo P je nadomeščal en P iz Most) da je živo srebro in ga zato verjetno pri hranjenju vse moti. Zato ponoči nimava težav. Naj poskusim tudi čez dan zatemniti prostor in da v tišini je. Ko sva prišla domov, sva šla v otroško, zaprla rolete in je bp pojedel. Ne vem, mogoče je res kaj na tem. Glede nočnega hranjenja je pa rekel da ga moram ukiniti. Naj ga zamotim s čajem ali z dudo, ali naj ga pustim da se zjoče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Tako bo manj jedel ponoči in več čez dan. Naj mu zvečer naredim riževe kosmiče na mojem mleku da bo vsaj prvo rundo dlje spal in pri dopolnjenih 6ih mesecih kosilo nadomestiva z zelenjavo. Cepljen ni bil. Naslednjič imava 3.2. da bo cepljen, dati mora pa tudi vodo in kri. Jaz sem tudi zato da bi bilo srečanje v Kranju v Qulandii. Za tiste ki ne veste, izvoz Kranj-vzhod dol, smer Kranj, na krožnem križišču tretji izvoz ven. Najprej bo na desni tuš center, malo naprej pa Qlandia. Tako bi lahko tudi midva prišla, saj bi ga prej doma nahranila in bi potem šla od tam ko bi bil spet lačen. Sandra, to pa res ni bilo lepo od očeta. Upam da ti uspe najdi dobro varstvo za T&T. Buhtlčk, če meni ne bodo podaljšali pogodbe, ti ga bom pa jaz čuvala. Imeli bomo ogromno prostota, z otroki pa tako znam. Drugače sva pa midva v prvem plačilnem razredu za plačilo vrtca pri Evi. Ja, eno leto prej sva bila oba še študenta. Letos bo pa druga pesem. Verjetno bomo tudi mi med "bogataši". Ryssa, ko bo obek zunaj bo očitno. Poskusi s kovinsko žlico po dlesni in boš čutila a je tista pikica že zobek ali ne. Neža7, je lepotička tvoja Neža. Igralni center pa tudi Jaša prav narobe obrne. Sem se zdaj spomnila: MajaT, vi imate isti igralni center kot mi. A se tebi tudi tisti lok kar naprej podira. Samo da se ga Jaša malo dotakne, je na tleh. Zdaj grem pa malo pospravit. Eva je končno v vrtcu, Jaša spi, stanovanje je pa takšno da joj.
|
|
|
|